Priča iz studenjaka: Nikola je otišao u biblioteku, a završio na krstarenju Mediteranom

Omiljeni slatkiš studenata, napravio je pometnju i spremio veliko iznenađenje za prisutne - student kome je tog dana bilo najteže u čitaonici, dobio je krstarenje Mediteranom za dvoje.

Usred januarskog ispitnog roka, student medicine Nikola Jeftić, došao je u najveću čitaonicu biblioteke Doma kulture „Studentski grad“ sa namerom da uči za ispit, a završio je na krstarenju!

U „Studenjaku“, baš na Savindan 27. januara, čitaonica se od ranog jutra punila uobičajenim tempom. Međutim, omiljeni slatkiš studenata, napravio je pometnju i spremio veliko iznenađenje za prisutne – student kome je tog dana bilo najteže u čitaonici, dobio je krstarenje Mediteranom za dvoje. „Zima teška, a leto lagano“, poručio je prepoznatljivi Kasato pirat, ujedno i zaštitnik studenata.

Tog dana, stvarno se merilo ko ima najteži posao u čitaonici – sve skripte i knjige koje su studenti poneli sa sobom stavili su na vagu, da bi se otkrilo ko je najveći „teškaš“. Među ozbiljnom konkurencijom svih prisutnih studenata, trijumfovao je upravo Nikola Jeftić, student medicine, koji je u čitaonici u trenutku merenja imao čak 15 kilograma knjiga!

„Ne prekidam često učenje, ali ovo je bila izuzetna prilika kada je to moralo da se desi. Svih 15 kg knjiga poneo sam da bi učio ispit iz hirurgije, dok nekim danima nosim i teži teret sa sobom u čitaonicu“, rekao je Nikola i dodao da će na krstarenje povesti svoju devojku – samo se nada da će položiti ispit pre toga.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.