in ,

LOVE!LOVE!

Ovo su dokazi: Rhaegal i Duh su preživeli jučerašnju epizodu ’Igre prestola’

Jučerašnja bitka u Igri prestola je skupo koštala naše severne heroje i njihove saveznike, a na oduševljenje svih fanova, dugačkoj listi žrtava se ipak nisu pridružili Rhaegal i Duh.

Nakon što se Rhaegal zajedno sa Jonom srušio sa neba na tlo zbog povreda pretrpeljenih u duelu protiv ledenog Viseriona njegova sudbina je ostala nepoznata. Mnogi su pomislili da će morati da se oproste i od ovog zmaja, ali najava za sledeću epizodu tvrdi drugačije.

U kratkom promo klipu za četvrtu epizodu serije, možemo videti Daenerys kako slavi pobedu u Velikom ratu i najavljuje pobedu u Poslednjem ratu protiv kraljice Cersei. U jednom kadru vidimo Drogona i Rhaegala kako lete nebom Winterfella što znači da su oba zmaja preživela strašne povrede pretrpljene u boju.

Ali naravno, zmajevi nisu jedina mitska stvorenja za koje su se fanovi vezali i čija je sudbina ostala nedorečena nakon bitke.

Jonov ljubimac Duh je bio u prvim linijama napada odmah pored Joraha Mormonta i ispred cele Dothraki armije. Nažalost, na samom početku emisije smo mogli da vidimo da se samo nekolicina vratila iz tog napada, ali nije prikazano da li se u pozadini te ledene magle i vatrenog pepela krije i Duh. I ova misterija je rešena u najavi sledeće epizode, jer se u jednom kratkom kadru među preživelima u Winterfellu može videti i ovo umiljato stvorenje.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Camila Cabello pred novi album ima poruku za fanove

Lisu rasplakao slepi fan