Ova teorija tvrdi da je Troian Bellisario zapravo A.D. u ‘PLL’

(foto: ABC)

Finale Pretty Little Liars se bliži kraju, a mi ne možemo da dočekamo da konačno dobijemo odgovore na sva pitanja. Naravno pre svega nas zanima ko je A.D.  Međutim, fanovi širom sveta smatraju da znaju ko ovaj misteriozni negativac. Oni su ubeđeni da će A.D. glumiti Troian Bellisario, ali ne to nije Spencer, već njena sestra bliznakinja!

Kakav šok! Da znamo. Fanovi koji su ponovo pažljivo pogledali sve epizode, tvrde da su našli brdo dokaza da Spencer ima sestru bliznakinju. A nakon što su postepeno objasnili njihovu teoriju, nemoguće je da im ne poverujete. Mi ćemo vam predstaviti samo par njihovih ‘dokaza’ da Spencer ima bliznakinu. Pa da počnemo.

Bethany je kluč svega

Fanovi smatraju da je Betany ključ svih neodgovorenih pitanja i misterija u Rosewoodu. Pre svega, mi nikada nismo videli Bethanino lice. Videli smo je samo na trenutak kada je bila dete, ali nikada kao tinejdžera ili kao odraslu osobu. Teorija kaže da su kreatori namerno krili njelo lice – jer je isto kao od jednog od naših omiljenih likova. Ali zašto Spencer?

Mary Drake je rodila dve bebe u Radleyju?

U osmoj epizodi ove sezone, saznali samo da je Dr. Cochran na svet doneo dve Meryine bebe. Logična pomisao je bila da je mislio na Spencer i Charlotte, ali šta ako je on želeo da kaže da je Mary imala blizance. Da je prisustvovao rođenju Spencer i njene sestre bliznakinje, a da je Charlotte na svet doneo neki drugi doktor. Na kraju krajeva, i Mary je bliznakinja, a nije tajna da blizanci često rađaju blizance. Osim toga Tyler Blackburn je u jednom intervjuu otkrio da smo ‘na neki način’ već upoznali A.D. Da li to znači da već dobro znamo kako ona izgleda, ali nikada nismo zapravo upoznali njen lik?

Bethany možda nije odgovorna za Marionovo ubistvo

Jedan od najmračnijih delova ove teorije jeste pretpostavka da je Charlotte ta koja je ubila Mariona, a krivicu je svalila na Bethany. Zbog toga je Bethany odlučila da joj se osveti i ubije je na početku ove sezone.

Sara možda nije prava Crna udovica

Fanovima je uvek delovalo čudno to što je Sara Hervey, devojka koja zapravo nema nikakve veze sa Rosewoodom, i Crveni mantil i Crna udovica. Zato mnogi misle da je Bethany prava Crna udovica.

Celokupna teorija koju su fanovi predstavili sadrži još puno dokaza, tvrdeći i da je Wren Bethanin saučesnik ali i objašnjenje ko je u sahranjen u Alinom grobu. A da li su u pravu, saznaćemo za samo par nedelja.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.