in

Otkrivene prve glumice koje igraju u novoj verziji serije Slatke male lažljivice: Originalni greh

U pitanju su Chandler Kinney i Maia Reficco

Tri godine nakon završetka serije Slatke male lažljivice i godinu dana nakon što je otkazan spin-of Perfekcionisti, stiže nam nova verzija popularne dramske serije.

Kao što smo već pisali, nova verzija serije nosi naziv Originalni greha na njoj radi tvorac serije Riverdale Roberto Aguirre-Sacasa, koji je spreman da stane iza novih epizoda, kao producent i scenarista.

Sada su otkrivene i prve glumice koje će igrati u novoj seriji. U pitanju su Chandler Kinney (levo) i  Maia Reficco (desno).

Chandel tumači ulogu Tabby, koja je ambiciozna rediteljka i ljubiteljka horor filmova. Ali, kao i ostale lažljivice – i ona krije tajnu.

Pevačica i glumica Maia Reficco je Noa, vredna ali maliciozna zvezda, koja naporno radi na tome da joj život vrati u normalu posle leta provedenog u pritvoru za maloletnike.

Početak produkcije serije trebalo bi da počne tokom leta u studijima Upriver u Njujorku.

Nova radnja biće smeštena u grad Milvud, gde se pre 20 godina odigrala serija tragičnih događaja odigrala. Sada će tinejdžerke morati da plate za grehove koji su njihovi roditelji počinili u to doba. Serija će imati horor vajb, ali će ostati drama.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *