Otac Britney Spears tvrdi da je sud „pogrešio što mu je oduzeo starateljstvo“

Nakon što je u sredu sud u Los Anđelesu uvažio zahtev advokata Britney Spears i oduzeo njenom ocu starateljstvo, oglasio se Jamie Spears.

„Gospodin Spears bezuvetno voli svoju ćerku Britney. Trinaest godina pokušavao je da učini ono što je u njenom najboljem interesu, bilo kao konzervator ili njen otac“, započela je njegova advokatica Vivian Toren.

„Svako ko je pokušao pomoći članu porodice koja se bori s mentalnim problemima, shvata kolika je to količina svakodnevnih briga i koliko je nužno raditi ono što je potrebno“, dodaje kako je odlučio da drži jezik za zubima tokom lažnih, spekulativnih i nepotkrepljenih napada od strane medija, javnosti i Britney.

Odluka suda je gubitak za Britney, smarta Jamie.

„Sud je pogrešio što me je suspendovao i postavio potpunog stranca na mesto da upravlja Britneynim imanjem i produžio samo konzervatorsko pravo koje je Britney molila da sud otkaže ranije ovog leta“, napisao je Jamie.

Na njegovo mesto došao je John Zabel, računovođa kojeg su izabrali Britney i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Iduće ročište zakazano je za 12. novembar.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.