in

WTFWTF CryCry OMGOMG

Otac Britney Spears progovorio o starateljstvu i pokretu #FreeBritney

Nakon što su fanovi iskazali zabrinutost za život Britney Spears, tvrdeći da je od 2008. godine protiv svoje volje pod starateljstvom svog oca Jamija Spearsa i tima advokata, te da nema nikakva prava, oglasio se i otac lično.

On je pokret za oslobođenje njegove ćerke #FreeBritney nazvao „sprdnjom“, naglasivši da niko od njih nema pojma šta se dešava.

„Svi ti teoretičari zavere nemaju pojma“ rekao je Jamie u jednom od retkih intervjua, objavljenom danas u NY Postu.

„Na kalifornijskom sudu je da odluči šta je najbolje za moju ćerku. To se nikog drugog ne tiče,“ nastavio je.

Jamie se osvrnuo i na pvrdnje da se bogati na račun ćerke.

„Sudu moram da prijavim svaki nikl, svaku potrošenu paru, svake godine. Kako bih zaboga mogao da ukradem nešto,“ rekao je i dodao da su stvari otišle predaleko.

„Progone ljude i prete im smrću. To je strašno. Ne želimo takve fanove. Ja volim moju ćerku. Volim svu moju decu, ali ovo je naša privatna stvar,“ rekao je, dok su novinari ovog lista istakli da je Spears „emotivan“.

Kao što većina fanova zna, Britney Spears je već 12 godina pod sudski naloženim starateljstvom, pod koje je stavljena nakon javnog nervnog sloma 2008. godine.

O budućnosti starateljstva govoriće se kasnije ovog meseca – sud će 22. avgusta doneti odluku da li će se starateljstvo nastaviti.