Otac Britney Spears podneo zahtev da se okonča starateljstvo nad pevačicom

Čini se da se starateljstvo nad pop zvezdom Britney Spears bliži kraj: njen otac podneo je zahtev sudu, u kome se navodi da smatra da starateljstvo koje je nad pevačicom ustanovljeno 2008. godine treba da bude prekinuto.

U obraćanju sudu, Spears je napisao da njegova ćerka „ima pravo da sud sada ozbiljno razmotri da li je ovo starateljstvo potrebno“.

Spears je pokušala da oca ukloni sa uloge staratelja dva puta u poslednje dve godine. Ona je oca optužila za zlostavljanje i odbija da nastupi pod njegovom upravom.

Sudski podnesak njenog oca podnet je dva meseca nakon što je pevačica pred sudom svedočila, pozivajući nadređene da starateljstvo odmah prekinu.

U podnesu se dalje navodi da njen otac sada „smatra da starateljstvo možda nije više potrebno“, iako je pre samo mesec dana imao drugačiju priču.

„Gospođa Spears je rekla ovom Sudu da želi kontrolu nad svojim životom bez starateljstva“, nastavlja se u podnesku i dodaje da je Spears izrazila želju da sama pazi na sebe.

„Kao što je gospodin Spears ponavljao, on želi ono što je najbolje za njegovu kćer“, nastavlja se.

„Ako gđa Spears želi da prekine starateljstvo i veruje da može sama da se nosi sa svojim životom, gospodin Spears veruje da bi ona trebalo da dobije tu priliku.“

Pevačicin advokat Rosengart je izdao saopštenje: „Ovaj podnesak predstavlja ogromnu pravnu pobedu Britney Spears, kao i potvrdu naše borbe. Nakon što je njegovo nedolično ponašanje otkriveno, kao i plan da ćerku drži kao taoca dok ne izvuče višemilionsku nagodbu, gospodin Spears se sada efektivno predao,“ rekao je i dodao.

„Nema nagodbe. Uprkos tome što gospodin Spears veruje da može da izbegne odgovornost i pod zakletvom odgovara na pitanja suda, to će se dogoditi: naša istraga o finansijskom lošem upravljanju i drugim pitanjima će se nastaviti.“ 

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.