in ,

Otac Britney Spears, Jamie Spears, pristao da se povuče sa mesta staratelja

Britney Spears je od ovog trenutka jedan korak bliže slobodi. Njen otac, Jamie Spears, pristao je da se povuče sa mesta staratelja njenog imetka.

On je u četvrtak odgovorio na njen sudski zahtev za povlačenjem sa ove funkcije, objavivši svoju odluku da podnese ostavku, iako njegov advokat navodi da „ne postoje stvarni razlozi za njegovu suspenziju ili uklanjanje“. Njegov advokat navodi „javnu bitku sa ćerkom“ kao razlog zbog koga se Jamie povlači sa pozicije staratelja.

„U stvari, ne postoje stvarni razlozi za suspendovanje ili uklanjanje g. Spearsa kao staratelja imetka prema Odeljku zaveštanja 2650. I vrlo je diskutabilno da li je promena staratelja u ovom trenutku bila najbolja za interese gospođe Spears“, navodi sudski doktor.

„Ipak, iako je gospodin Spears neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom kćerkom bila u njenom najboljem interesu“, navodi se dalje.

„Gospodin Spears namerava da sarađuje sa Sudom i novim advokatom kćeri kako bi se pripremio za uredan prelazak na novog staratelja. Kao što je sud verovatno pretpostavio, pre nego što je stigao novi advokat gospođe Spears, gospodin Spears je već radio na takvoj tranziciji sa bivšim advokatom gđe Spears, Samom Inghamom.“

Pevačicin novi advokat Mathew Rosengart u saopštenju za medije osvrnuo se na činjenicu da je on za 12 dana uspeo da uradi ono što niko nije želeo 13 godina.

„Zadovoljni smo što su gospodin Spears i njegov advokat danas u podnesku priznali da moraju biti uklonjeni. To je potvrda za Britney. Razočarani smo, međutim, njihovim stalnim sramnim i osudljivim napadima na gospođu Spears i druge“, kaže Rosengart u izjavi.

„Radujemo se nastavku naše energične istrage o ponašanju gospodina Spearsa i drugih u proteklih 13 godina, tokom kojih je on uzimao milione dolara od svoje kćeri i radujem se što ću sa gospodinom Spearsom razgovarati pod zakletvom, pred sudom u bliskoj budućnosti.“ zaključio je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *