Otac Britney Spears hoće da natera ćerku da mu plati advokate – koji se bore protiv nje

Jamie Spears ne prestaje da koristi benificije koje imao kao staratelj nad svojom ćerkom Britney Spears, te je navodno zatražio od svoje ćerke da plati račun njegovim advokatima koji su joj protivnici na sudskom sporu za nadzor nad njenom imovinom.

On je navodno tražio od svoje ćerke da plati ogroman pravni račun u iznosu od 2 miliona dolara u sred njihove pravne bitke za starateljstvo i nadgledanje imovine koju je pop princeza zaradila u svojoj karijeri, pišu strani mediji.

PROČITAJTE I: Britney Spears je zarobljena, otkriva novi dokumentarac

Jamie je navodno već predao pravne dokumente tražeći da njegove pravne troškove u visini od čak 3 miliona dolara pokrije Britney iz imovine oko koje se bore. Čak 2 od 3 miliona dolara treba da plati njegovim ličnim advokatima.

Podsetimo, pravna bitka oko imovine pop princeze se razvlači već godinama budući da otac Jamie ne želi da prepusti nadzor nad Britneynom imovinom, kao ni starateljstvo nad samom pop princezom.

PROČITAJTE I: Šta je pokret #FreeBritney koji se bori za oslobođenje pevačice

Godine 2008. Jamie je preuzeo kontrolu nad Britneynim finansijama nakon njenog javnog nervnog sloma i ona već 13 godina ne odlučuje sama o svom privatnom životu, karijeri ili finansijama.

Pevačica je navodno tražila da se njen otac skloni sa funkcije njenog finansijskog staratelja. Nada se da će njena mentorka Džodi Montgomeri da umesto njega preuzme odgovornost. Britneyn advokat je zatražio od sudije da trajno odstrani njenog oca kao Britneynog staratelja.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.