in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Operacije ili fotošop: Šta se desilo sa licem Khloe Kardashian?!

Javna je tajna da je gotovo svaka sestra iz porodice Kardashian-Jenner s vremena na vreme otišlo kod plastičnog hirurga, kako bi doradila svoj izgled. Od pumpanja usana do pumpanja zadnjice, svašta se pričalo, a skoro ništa nije potvrđeno.

Ipak, fanovi imaju oči, a ono što su sada videli na profilu  sasvim ih je šokiralo.

Ona je objavila fotografiju na kojoj njeno lice izgleda gotovo neprepoznatljivo, pa nikome nije jasno da li je u pitanju (nevešt) fotošop ili je Khloe izolaciju iskoristila da kod plastičara u potpunosti izmeni svoj izgled.

Ako pažljivo pogledate, njen nos je tanji, jagodice su podignute, brada skraćena a čini se da su joj čak i oči promenile izgled – što ne bi bilo nemoguće izvesti operacijom.

Ne samo da ovom fotografijom ne liči na sebe iz tinejdžerskih dana (ali, opet… niko od nas ne izgleda isto kao u tim danima) već ne liči na sebe sa fotografije koju je okačila samo dan kasnije.

Ipak, u komentarima nema onih zajedljivih niti pogrdnih: da li ih je Khloe brisala ili su svi prihvatili njene stalne promene, ne znamo, ali i to je dobra stvar.

Lepota je u oku posmatrača, kaže izreka, a ako se Khloe lepo oseća, to je jedino bitno, zar ne?

Ovo nije prva promena koju je Khloe imala: nakon razvoda od Lamara Odoma, ona je drastično smršala i u potpunosti život posvetila vežbanju i zdravoj ishrani, sve dok sa Tristanom Thompsonom nije dobila ćerku True, koja je sada centar njenog sveta.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti