in

WTFWTF OMGOMG

Od smotanog mališana u „Modernoj porodici“ do zgodnog tinejdžera: Pogledajte transformaciju Nolana Goulda

Transformacija nije došla preko noći, ali mladi glumac kaže da mu je prijala.

Ako ste gledali seriju Moderna porodica, koja je sada dostupna na različitim striming servisima, sigurno znate za Nolana Goulda, simpatičnog mališana koji je igrao Luka Dunphyja. E, pa, on ne izgleda više onako kao iz serije.

Magazin People objavio je danas fotografije na kojima Nolan ima neverovatne mišiće. Transformacija nije došla preko noći, ali mladi glumac kaže da mu je prijala.

„Svakog dana vežba sat i po sa prijateljem Michaelom koji je lični trener.  Napravili smo dobar sistem u kome poštujemo distancu. Pogotovo što ste nezaposleni u karantinu, imate razlog da ustanete i budete motivisani. Vežbanje mi je tokom karantina pomoglo da promenim pogled na svet, bila je to pozitivna stvar,“ počeo je on.

Nolan je istakao da je promenio i načim ishrane.

„Iako jedem manje, jedem zdravije. U ishrani su mi nemasni proteini, povrće koliko želim dok izbegavam sokove. Negujem um i telo,“ kazao je.

„Najvažnije je što sam izbacio alkohol. Osećam se bistrije, češće pišem, pazim na časovima glume i radim sve kako bih se vratio na posao čim se pandemija završi,“ objasnio je Nolan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *