in ,

Novi nervni slom Kanye Westa: Urinira po Grammyju, traži autorska prava, zove Taylor Swift u pomoć

West se već neko vreme bori sa bipolarnim poremećajem

Čini se da svet upravo svedoči još jednom javnom nervnom slomu repera Kanyea Westa.

On je u prethodnih sat vremena objavio više od 100 tvitova sa zvaničnog naloga, a ovoga puta prozvao je NBA i muzičku industriju.

West je optužio ove dve industrije za eksploataciju tamnoputih talenata, navodeći da njima upravljaju belci, iako je jasno da se bez tamnoputih Amerikanaca ne može,

On je dodao da se otimanju autorskih prava mora stati na put i da “belci na vrhu ovih organizacija” pokušavaju da umanje uticaj tamnoputih Amerikanaca i da preuzmu zasluge za njihov uspeh.

On je spomenuo i svoja autorska prava, optužujući Universal Music da kontroliše njegove master snimke i da ne želi da mu ih proda.

Podsetimo, sa sličnim problemom se suočila Taylor Swift kada njena izdavačka kuća nije želela da joj proda master snimke njenih pesama, koje su sada u vlasništvu Scootera Brauna.

U jednom od tvitova, on je čak pozvao i Taylor u pomoć.

“Ne žele da mi daju mogućnost da kupim svoje mastere jer se plaše da ću to zapravo i da uradim: znaju da imam toliko para”, rekao je on u jednom od tvitova.

Možda najbizarniji trenutak čitave večeri jeste onaj u kome je Kanye jednu od Grammy nagrada bacio u WC šolju, a potom po njoj urinirao.

Kako je počelo, čini se da ovaj dan nema kraja, bar kad je West u pitanju.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *