in

Noah Beck priznao da se bori sa telesnom dismorfijom

Noah Beck je 20-godišnja TikTok zvezda na koju se ugledaju mnogi mladi ljudi širom sveta, zbog čega je jako važno da poruke koje šalje budu odgovorne.

U novom intervjuu za GQ, Beck je otkrio da u njegovom životu nije sve savršeno kao što izgleda te da se dugo bori sa poremećajem pod nazivom telesna dismorfija.

„Svi misle da je moj život savršen, ali i ja prolazim kroz probleme. Telesna dismorfija je pravi poremećaj,“ rekao je u intervjuu.

„Bilo je trenutaka kada bih se pogledao u ogledalo i rekao sebi tako ti i treba kad ne igraš fudbal i ne trčiš svakog dana,“ bio je iskren TikToker.

Telesna dismorfija je „poremećaj mentalnog zdravlja u kome ne možete da prestanete da razmišljate o jednom ili više uočenih nedostataka u izgledu i o stvarima koje drugim ljudima možda nisu vidljive. Ipak, zbog toga ćete se osećati posramljeno i zabrinuti i izbegavaćete javna okupljanja.

Otvorio je i da se nije borio sa depresijom ili anksioznošću tokom odrastanja.

„Nikada nisam bio depresivan. Nikada nisam bio anksiozan. Kada bih bio tužan dok sam odrastao, igrao sam fudbal ili razgovarao sa prijateljima, i zaboravio bih na to “, podelio je Noah.

„Društvene mreže su mi donele neke od takvih problema, ali se sa njima borim svakodnevno.“ zaključio je.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *