in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG

Ništa im nije sveto: Addison Rae glumi u rimejku filma „Ona je ta“

Njen lik biće inspirisan likom koga je igrao Freddie Prince Jr.

Addison Rae igra glavnu ulogu u rimejku kultne tinejdžerske komedije Ona je ta, iz 1999. godine.

Film, koji je proslavio glumca Freddija Princa Jr. poslednji je u nizu filmova koji holivudska produkcija oživljava, snimajući nove verzije.

U novoj verziji filma, glavnu ulogu će imati devojka, odnosno Addison, a njen lik biće inspirisan likom Zackaryja Silera, koga je Freddie igrao. Ona je ta prati popularnog sportistu iz srednje škole koji, nakon što ga ostavi devojka, pokušava da od štreberke napravi kraljicu mature.

I novi film ima sličnu premisu: Addison igra influenserku koja će od štrebera probati da napravi zgodnog momka, baš do maturske večeri.

PROČITAJ I: 18 tinejdž klasika koje treba da odgledaš

Dve stvari nas jedino teše: novi scenario pisaće isti čovek, koji je pisao i originalni: R. Lee Fleming, a film će režirati Mark Waters, koji je bio zadužen za filmove Freaky Friday i Mean Girls.

Kakav god da film bude, doživeće komercijalni uspeh, ako ni zbog čega drugog, onda bar zbog popularnosti koju Addison uživa na društvenim mrežama: samo na TikToku je prati preko 60 miliona ljudi, što je čini drugom najpraćenijom osobom na ovoj mreži.

Prema nedavnoj proceni magazina Forbes, ona je ujedno i najplaćenija TikTokerka na svetu, sa zaradom od 5 miliona dolara u godinu dana. Pogledajte koliko zarađuju ostali TikTokeri.