in

OMGOMG LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL WINWIN WTFWTF CryCry

Drugi deo je tek stigao: Snima se i „The Kissing Booth 3“?!

Fanovi širom sveta potpuno su oduševljeni nastavkom filma The Kissing Booth, koji je sada dostupan na Netflixu.

I u ovom delu pratimo Elle i Noah: on ide na Harvard, a ona se vraća u Kaliforniju. Naravno, njihova veza je sada na daljinu, što samo po sebi donosi velike probleme i oboje se pitaju hoće li uspeti da ih prebrode. Ako ste film već odgledali, onda znate radnju i kraj, a ako niste brzo na Netflix – probaćemo da izbegnemo spojlere!

Naravno, po završetku filma svi su poželeli da saznaju da li ćemo gleadati i treći deo filma – i šta će se u njemu dešavati. Evo svega što treba da znate o tome.

Hoće li se stvarno snimati The Kissing Booth 3?

Samo dva dana nakon što se drugi film pojavio na Netflixu, ova striming kompanija saopštila je da je treći deo već snimljen i da nas očekuje 2021. godine.

„Dolazi na Netflix 2021. godine #TheKissingBooth3. Presrećna sam! Da li Elle treba da ide na Berkli ili Harvard?“ napsiala je uz video glavna glumica i producentkinja Joey King, kojim sa ostatkom glumačke ekipe najavljuje nastavak filma.

Da li će originalna glumačka postavka igrati u trećem delu filma The Kissing Booth?

Joey King, koja u prva dva filma igra Elle, otvorena je za snimanje još nastavaka. „Ekipa filma i ja smo pričali i baš bismo voleli da snimimo i treći deo i nadamo se da će nam fanovi pomoći u tome,“ rekla je.

„Njima se svideo prvi deo i zbog toga su dobili nastavak. Zato, ako im se dopadne i drugi i to obznane svetu i Netflixu, možemo da držimo palčeve i nadamo se i trećem delu,“ izjavila je.

Potvrđeno je da se vraća celokupna glumačka ekipa: Joel Courtney, Jacob Elordi, Taylor Zakhar Perez i Molly Ringwald.

Kada je premijera The Kissing Booth 3?

Zapravo nema načina da znamo kada ćemo znati – ali, vratimo se malo u prošlost. Prvi film je izašao u maju 2018. godine, dok je nastavak najavljen u februaru 2019. godine… S obzirom na to da je treći film snimljen u tajnosti, a Netflix saopštio da ga gledamo 2021. godine, pretpostavljamo da će i on biti prikazan sredinom godine.

Da li je već napisana treća knjiga?

Nažalost, fanovi još uvek ne mogu da saznaju šta dalje čeka Elle, Lee i Flynna, ali zahvaljujući drugoj knjizi, opet mogu da prođu kroz njihove avanture.