in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Nakon užasnog skandala Seungri iz BIGBANG-a napušta pevačku karijeru

Policija je nedavno došla u posed dokazima koji nagoveštavaju da je pevač popularne k-pop grupe BIGBANG, Seungri izdavao seksualnu pratnju stranim poslovnim partnerima, što je napravilo pravu pometnju na svetskoj k-pop muzičkoj sceni.

Pevaču je trenutno zabranjeno da napušta Južnu Koreju dok se policijska istraga ne završi, a kako je najavljeno da će Seungri krajem marta početi svoj vojni rok, iz policije je rečeno da će se istraga ubrzati.

Zbog ovog užasnog skandala, Seungri je odlučio da se penzioniše i napusti svoju karijeru u k-pop industriji. Putem Instagrama se obratio fanovima, gde je napisao:

U ovom trenutku mislim da bi bilo najbolje da napustim ovu industriju. Odlučio sam da se penzionišem, jer je ovaj skandal izazvao veliki poremećaj u društvu. Što se tiče istrage, sve će biti detaljno istraženo kako bih se oslodio svih optužba.

Dobijam kritiku i mržnju javnosti u proteklih mesec dana, dok me razne istražne agencije ispitituju. Čak sam proglašen i za izdajnika nacije. Lično ne mogu tolerisati nanošenje štete svima oko mene, kako bih sebe spasio.

Iskreno zahvaljujem fanovima u i izvan Koreje koji su mi davali puno ljubavi proteklih 10 godina. Mislim da je ovo trenutak kada sve treba da se prekine, makar kako bi zaštitio čast YG-a i BIGBANG-a.

Iz YG-a je rečeno da je pevač ovu odluku doneo sam, bez konsultovanja sa agencijom

Komentari

Leave a Reply
  1. Naravno da je kriv. Postoji toliko dokaza i poruka da i treba da se povuce. Videcemo da li ce otici u zatvor s obzirom da je nabavljao drogu za biznismene koji su iskoriscavali devojke. Uzas, uzas, uzas. Ne zna se da li je gori on ili ovi koji mu slepo veruju samo jer su njegovi fanovi. Blam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Ovo je najbolje vreme za objavljivanje Instagram fotki

Potvrđeno: Novi album BTS-a izlazi u aprilu