in ,

Nakon protesta i negodovanja kontroverzna serija ipak dobila drugu sezonu

je verovatno jedna od najomraženijih serija nove generacije. Još pre nego što je premijerno emitovana, internetom je počela da kruži peticija kojom se zahtevalo da se serija prekine. Verovali ili ne, peticija je potpisalo više stotina hiljada osoba. Ali uprkos protestu, serija će ipak dobiti drugu sezonu.

Iako su kreatori bili ubeđeni da će se publika smiriti nakon što odgledaju premijernu epizodu, protest se nastavio i nakon emitovanja serije. Iako su u početku mislili da je jedina mana serije to što na pogrešan način predstavljaju osobe sa viškom kilograma, ispostavilo se da serija ima mnogo veće probleme, zbog čega nije preporučljiva mlađoj populaciji. Između ostalog, serija se našla na udaru kritika zbog lošeg prikazivanja LGBT populacije ali i neprimerenih šala na račun samoubistva.

No, uprkos svemu, serija će se ipak vratiti i sa drugom sezonom. Ovu vest je potvrdila zvezda Debby Ryan. Detalji nove druge sezone se i dalje ne znaju, ali se očekuje da će početi sa emitovanjem sredinom 2019. godine.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti