Najiščekivaniji filmovi koji su već dostupni na internetu

Tako smo došli do kraja godine u bioskopu, ali to ne znači da nemamo priliku da gledamo nove filmove na internetu. Pogledajte našu listu najnovijih filmova koji se mogu gledati besplatno i online kao online casino srbija bez plaćanja kirije ili pretplate.

Okrutna noć

Kada pomislite na Deda Mraza, možda pomislite na slatkog, veselog čoveka koji celu noć isporučuje poklone svima sa njegove dobre liste. Pa, ne viđaš Deda Mraza u ovom filmu. Kao što ime sugeriše, vreme je za neke sezone prebijanja.

Dejvid Harbur igra Deda Mraza, koji dostavlja poklone na Badnje veče kada se nađe upleten u invaziju na kuću. Hoćeš da gledaš Deda Mraza kako ubija čoveka šurikenom? Onda je ovaj film za tebe. Pored toga, Džon Leguismo igra čoveka koji predvodi invaziju na kuću, i uvek je interesantan za gledanje.

Avatar 2

Proveli smo godine иekajuжi da se Avatar nastavi, i ove godine smo ga konaиno dobili. To je stvarno davanje sezone.

„Avatar: Put vode“ nastavlja priču o likovima Džejka Sali i Nejtirija, koji sada imaju zajedničku decu. Trejler nas upoznaje sa Na’vi decom: Netejam, Loak, Tuktyrey i Kiri (Sigourney Weaver). Nove nevolje ugrožavaju njihovo mirno postojanje, a trejler pokazuje da će Salina porodica tražiti pomoć od drugih zajednica. Posebna pažnja posvećena je porodici i onome što se može uraditi da se oni i naši domovi zaštite. Ovo je filmski događaj godine, koji će uskoro biti dostupan onlajn.

Bela buka

Adaptiran iz romana Dona DeLila iz 1985.

Ova apokaliptična crna komedija, koju je napisao i režirao Noa Baumbah, priča je o profesoru Džeku Gledniju (Adam Drajver), njegovoj supruzi Babette (Greta Gerwig) i njihovoj deci koja pokušavaju da izbalansiraju svakodnevne životne probleme.

Hoću da plešem sa nekim

Čini se da je biopik izašao iz mode. Iako je boemska rapsodija dobro prošli na dodeli Oskara, kritičari nisu bili toliko hvaljeni. Elvis je takođe dobio pomešane kritike: mnogi su pohvalili nastup Ostina Batlera, ali su takođe smatrali da preterani stil Baza Lurmana malo nadmašuje stvari. Najsvežiji uspešan biopic koji mi se može naći je „Divan dan pored“ Marielle Heller, uglavnom zato što se udaljio od tradicionalnih zamki biopika.

Sudeći po trejleru, Naomi Aki je izgleda prilično dobro uhvatila svoj glas koji govori, i koriste Hjustonove originalne vokale i muziku za film, tako da će to biti prava poslastica.

Vavilon

Demijan Šazel se vratio sa svojim petim igranim filmom, a to je ljubavno pismo kinematografiji (mnogo njih ove godine). Sudeći po trejleru, film izgleda kao mešavina „Velikog Getsbija“, „Vuka sa Vol Strita“ i, verovatno, sa blagim uštikanjem „Once Upon a Time in Hollywood“. Haotični i ludi filmovi poput ovog možda neće uvek biti dobro primljeni od strane kritičara, što se može videti iz prvih recenzija, koje su bile prilično podeljene. Opis filma se kreće od „tonalne katastrofe“ do „senzacionalne filmske proslave“, tako da je teško reći gde će vam se svideti. Međutim, trebalo bi da se divite Šazeli zbog istraživanja različitih prostora i tema za svaki film u kojem glumi, zbog preuzimanja rizika, čak i kada je možda lakše držati se puta najmanjeg otpora.

Nabavite noževe: Stakleni luk

Nastavak krimi komedije Riana Johnsona Get Knives, „The Glass Bulb“ iz 2018. godine je još jedna zahvaćena priča o ubistvu u koju je umešan detektiv Benoa Blan (Daniel Craig). Benoa putuje u Grčku da otkrije misterije (zbog luka) konfuziju afere u kojoj su učestvovali tehnološki milijarder Mile Bron (Edvard Norton) i njegova motli grupa prijatelja koji otkrivaju da se njihov živopisni odmor pretvara iz sna u noćnu moru kada je neko mrtav.

Ljubavnik Lejdi Četerli

Zasnovan na romanu Lorensa iz 1928 Ljubav Lejdi Četerli prema mužu bledi nakon što je njen muž ostao paralizovan tokom Prvog svetskog rata, što im je onemogućilo intimni život. Ali kako otkrivaju tu fizičku intimnost sa Oliverom, njihova emocionalna veza takođe raste, što pokreće ilegalnu ljubavnu priču koja je kulminirala ovim apsolutno must-see originalnim filmom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.