in

Na snimanju je bilo vruće! Albina nam donosi pravi letnji hit – La La Love je pesma koja može da parira svetskim hitovima

Camila Cabello na aparatima nakon što je čula La La Love, pesmu koju nam je u petak predstavila Albina.

Mlada regionalna zvezda vrele letnje zvukove ukombinovala je sa zavodljivim tekstom na engleskom i španskom jeziku, a rezultat je numera koja nam je definitivno na listi letnjih hitova.

„Zašto baš španski? Pa vrlo jednostavno – zato što pesma u velikoj meri poseduje taj latino prizvuk! Svi koji me poznaju, znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku!“ otkriva Albina.

Muzičarka je španski jezik počela da usvaja još kao dete, pa ga je usavršila tokom višegodišnjeg učenja.

„Činjenica da je pesma plasirana u samom srcu letnje sezone govori koliko smo bili pažljivi i koliko smo dali na važnosti svakom detalju, kako u muzičkom, tako i u vizualnom smislu“, otkrila je Albina, koja nije sakrivala sreću što se ovom prilikom okušala i kao autorka:

„Još od mojih muzičkih početaka nadala sam se kako ću se u nekom trenutku okušati u autorskom delu, a s obzirom na to da se radilo o letnjem fresh zvuku, ono što sam imala na umu, a tiče se teksta, idealno se poklopilo sa samom melodijom i aranžmanom,“ navela je ona.

„S obzirom na to da je pesma jako moderna i catchy, zahteva jednako moderan vizualni segment“, rekla je Albina i osvrnula se na atmosferu tokom snimanja spota: „Na setu je blilo vruće u svakom smislu te reči! Stvarno je svaki član ekipe dao svoj maksimum,“ ispričala je ona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *