in

WTFWTF LOVE!LOVE! LOLLOL OMGOMG

Miley Cyrus u vezi sa Codyjem Simpsonom: Ne žalite me!

 sada je i zvanično potvrdila da je u vezi sa australijskim pevačem Codyjem Simpsonom.

Iako njen razvod nije finalizovan, pop zvezda počela je da izlazi sa drugima, pa je tako ubrzo nakon raskida sa Kaitlyn Carter uplovila u novu vezu.

Upravo je Cody bio taj koji je njihov odnos otkrio na instagramu, objavivši fotografiju na koju ljubi Miley u glavu. Gotovo istovremeno, Liam Hemsworth objavio je na svom Instagramu fotografiju sa filmskog seta.

Nakon što je javnost saznala da Miley ima novog dečka, počele su osude, na koje je ona uzvratila objavom na Instagramu.

„Ovo sa zabavljanjem je i meni nova stvar. Nisam imala priliku da budem odrasla osoba koja prolazi kroz ove stvari… bila sam u posvećenoj vezi kroz tinejdžersko doba i u ranim dvadesetim, sem uz kratke prekida, kada bih radila… Kada ste u mojoj poziciji, nije baš lako da upoznate nekoga i poklonite mu poverenje. Nemojte da me žalite, ne tražim to,“ napisala je ona.

„Imam divan život i ne bih ga menjala za „PRIVATNOST“ ali molim vas da ne činite situaciju čudnom više nego što jeste. Pokušavam da na stvari gledam jednostavno i uvek se trudim da se smejem sebi i percepciji javnosti. Naviknite se na mene koja izlazi sa drugima – u tom sam stadijumu trenutno,“ dodala je Miley.

loading...

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0