Magija hajlajtera: Kako da konturišeš lice na pravi način

Svež i zanosan izgled ne iziskuje dvadesetominutno stavljanje pudera u više slojeva i nabacivanje na lice sve moguće šminke koje imašna toaletnom stočiću.

Konture i hajlating su nešto što tvom licu vraća sjaj, i omogućava svež i prirodan izgled. Hajlajter ima zadatak da ističe crte lica. Najlakše je iscrtati obrve najtamnijom mogućom olovkom i grubo iskonturisati obraze.

Ono što svaka mlada devojka koja se šminka treba da zna je to da istakne svoje vrline. Ukoliko imaš veći nos postoji način da ga konturama suziš ili čak smanjiš. Ako su sitne oči tvoj najveći problem, postoji mnogo načina da ih istakneš.

VRH NOSA

Prema savetima svetski poznatih šminkera, preporučljivo je da hajlajter naneseš na vrh nosa i duž sredine nosa. Na ovakav način, nos se stanjuje i dobijaš svež izgled. Proizvod natapkaj jagodicama domalog  ili malog prsta, jer su to najnežniji prsti i najbolje će odraditi posao.

KUPIDONOV LUK (Malo udubljenje  ispod nosa i tačno iznad gornje usne)

Pomoću četkice za ruž, nanesi hajlajter. Ovo je još jedno čarobno mesto na licu koje savršeno definiše crte ispod nosa i iznad usana. Ne zaboravi da ovi trikovi naglašavaju sve prednosti, a isto kriju mnoge nedostatke koje svaka mlada devojka ima.

UNUTRAŠNJI UGAO OKA

Sigurno već uveliko pratiš mnoge Youtube kanale koji se bave šminkanjem i ono što si prvo naučila sigurno je naglašavanje unutrašnjih uglova očiju. Mekanom četkicom za senku nanesi odgovarajuću svetlu nijansu senke na ovo mesto.

MOST NOSA

Kao i kod vrha nosa, preporučuje se da se hajlajter nanese duž mosta vrhovima malog ili kažiprsta, jer će se tako najpreciznije naneti.

VRH JAGODICA

Vrhovi jagodica još jedno su mesto na koje se nanosi hajlajter, iznad bronzera i rumenila, blagim pokretima nanesi hajlajter. Pre nanošenja uvek istresi četkicu kako ne bi preterala sa nanošenjem proizvoda. Budi uverena da će ti ovim trikom jagodice doći do izražaja, baš kao što to radi i Kim Kardashian, koja je složićeš se uvek perfektno našminkana.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.