Lili Reinhart: Moje reči su izvučene iz konteksta, nikada ne bih pričala o raskidu javno

Pre 2 dana, na sajt Refinery29 objavljen je intervju sa Lili Reinhart, u kome se u samo naslovu, ali i tekstu nagoveštava da je prošla kroz težak životni period zbog raskida sa glumcem Colom Sprousom.

Samo dan kasnije, mlada glumica na twitteru je demantovala da je raskid bio tema intervjua i da bi ikada pričala o njemu – javno.

Reinhart se u intervjuu otvorila po pitanju depresije kroz koju je prolazila prethodnih meseci, a govori i o slomljenom srcu, zbog čega su mnogi pomislili da je reč o Colu.

„Rečenice iz mog poslednjeg intervjua ne ogovore o „raskidu“. Govore o depresiji koju osećam poslednjih meseci. Umorna sam od toga da ljudi vade moje reči iz konteksta i sami sklapaju priču radi klikova,“ napisala je ona i dodala:

„Nikada ne bih tako javno govorila o nečemu tako ličnom, poput raskida. To je neverovatno privatna stvar. Ja sam govorila o mojoj depresiji.“

Lili je u intervjuu rekla da je prethodnih nekoliko meseci bilo verovatno najemotivnije ikada u njenom životu.

„Moj terapeut mi je rekao da se tako osećam zbog toga moje telo više ne prima ljubav kao ranije i da sam navikla da razmenjujem sreću sa drugom osobom. U nekim trenucima se činilo da više nemam ponosa, da sam samo vikala „Voli me! Neka bol nestane na dan, sekund ili sat, samo da se osetim celom ponovo,“ ispričala je u intervjuu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.