Kim Kardashian u suzama: U poseti Kanye Westu u Vajomingu

Kim Kardashian West konačno je stigla u Vajoming, mesto gde njen suprug Kanye West ima ranč, sa koga je prethodnih nedelja dizao prašio.

West je, pretpostavlja se, imao maničnu epizodu koja se vezuje za bipolarni poremećaj od koga boluje, zbog čega je u javnost izneo razne stvari, za koje se i dalje ne zna da li su istinite ili ne.

Kontroverzni reper ispričao je da već neko vreme želi da se razvede od Kim, koja je pokušala da ga zatvori u mentalnu ustanovu. Naveo je i da su on i ona razmišljali o tome da abortiraju prvo dete North, što je otkrio ljudima na mitingu za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

https://twitter.com/HipHopTies/status/1287972877493387269

Na fotografijama koje su obišle svet, Kim histerično plače u automobilu i pokušava da razgovara sa Westom, koji ima ozbiljan izraz lica. Par se zaputio nazad na ranč, nakon što su posetili restoran brze hrane Wendy’s.

Kim je pre nekoliko dana zamolila javnost da ne osuđuje njenog supruga.

„On je brilijantna ali komplikovana osoba, koja je umetnik, crnac. Iskusio je bolni gubitak majke, dok se bori sa pritiskom i izolacijom koja mu teže pada zbog bipolarnog poremećaja. Ljudi bliski Kanyeu znaju šta misli i razumeju da njegove reči nisu uvek u skladu sa ponašanjem,“ rekla je.

„Život sa bipolarnim poremećajem ne znači da ta osoba ne treba da ima snove ili kreativne ideje, bez obzira na to koliko su velike ili se čine neostvarivima. To je taj njegov genijalni deo, kome smo svi svedočili, mnogi od njegovih velikih snova su se ostvarili,“ objasnila je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.