Kako su domaći selebritiji precenili sebe: Čestitka srpske zvezde skuplja od svetske

Ako ste ovih dana surfovali internetom, verovatno ste primetili da se priča o sajtu, preko koga možete da naručite čestitku ili pozdrav određene domaće zvezde. Verovatno ste primetili i da su cene koje pevačice, pevačice i youtuberi sa naših prostora naplaćuju za ovo – neverovatno visoka.

Iako cene nisu transparentno izložene na sajtu, domaći mediji javili su da ćete morati pripremite svežanj novčanica: glumica Lidija Vukićević i glumac Dragan Marinković čestitke naplaćuju 100 eura, folk sastav InVivo traži 150, dok reper Devito zahteva 300 eura.

Najskuplja, ubedljivo – folk pevačica Teodora – ako želite da ona za vas snimi kratak video do 30 sekundi, moraćete da izdvojite čak 500 eura.

Iako se Teodora pravdala da ovo mora da radi zbog krize izazvane korona virusom, izgleda da je rešila da dobrano inkasira na svojim fanovima, uprkos tome što ovakav vid čestitanja postoji u celom svetu već godinama.

Zbog toga smo rešili da uporedimo cene stranih ličnosti, čije čestitke možete naručiti putem sajta cameo.com.

Primera radi, za manje od 500 dolara, čestitku vam može poslati Draco Malfoy lično: Tom Felton će video naplatiti 499 dolara; glumački veterani David Hasselhoff, Don Johnson i Fran Drescher čestitku će naplatiti dolar više. Retki su oni koji su skuplji: NBA legenda Dennis Rodman košta 750 dolara, reper Snoop Dogg 900, a najskuplja je Caitlyn Jenner, čija je čestitka 2500 dolara, što je sasvim normalna cena imajući u vidu sportske i filantropske uspehe koje je postigla za života.

I ne samo to: dobar deo stranih poznatih ličnosti ovaj novac uopšte ne uzima, već sve prihode od čestitki uplaćuje u humanitarne svrhe. Na taj način, spajaju lepo i korisno: glumac Conrad Ricamora iz serije Kako se izvući sa ubistvom, čestitku naplaćuje 39 dolara, James Pickens Jr. iz serije Uvod u anatomiju traži 250, dok kantri zvezda LeAnn Rimess video naplaćuje 333 dolara. Oni su samo jedni od mnogih čijih prihodi odlaze humanitarnim organizacijama.

Na kraju, ako uporedimo karijere stranih, svetski poznatih ličnosti sa lokalno prepoznatljivim zvezdicama u usponu, ne možemo da se ne zapitamo: da li su se naše zvezde precenile ili strane, pak, nisu željne novca?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.