Justin Bieber ima srceparajuću priču o novoj tetovaži na vratu

Otkako je počeo da veruje u boga i redovno ide u crkvu, Justin Bieber je novi čovek, ili se bar tako čini.

Nekada problematični mladi pevač bar se prividno smirio, pa zajedno sa suprugom Hailey vodi pobožan život, uprkos tome što njegove pesme tvrde drugačije.

U skladu sa odrastanjem i promenama kroz koje prolazi, Bieber je promenio i ton kojim razgovara za pratiocima i fanovima na društvenim mrežama.

Ipak, ono od čega produhovljeni pevač nije odustao jesu tetovaže: jedna od poslednjih je ruža na vratu, a na mrežama je otkrio simboliku iza ove tetovaže.

„Dolazim iz malog grada, Stratforda u Kanadi. Nisam imao mnogo materijalnih stvari i novac i slava mi nikad nisu bili motivacija – prosto sam voleo muziku,“ počeo je on.

„Ali, u tinejdžerskom dobu, dopustio sam frustracijama i nesigurnostima da diktiraju stvari koje vrednujem. Vrednosti su počele da se menjaju,“ nastavio je Bieber, ispod fotografije tetovaže.

„Ego i moć počeli su da me preuzimaju i to je uticalo na odnose sa ljudima. Sada želim samo zdrave odnose,“ nastavio je Bieber.

„Želim da me motivišu istina i ljubav. Želim da budem svestan grešaka i učim iz njih. Želim da ostvarujem planove koje Bog ima za mene i sve radim sam! Želim da se odreknem sebičnih želja svakog dana, kako bih bio dobar suprug i budući otac. Zahvalan sam što mogu da hodam uz Isusa, koji me vodi,“ zaključio je pobožni pevač.

Možemo samo da pretpostavimo da ova ruža na vratu predstavlja njegov progres i rast… zar ne?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.