in

CryCry WTFWTF

Jesy Nelson na pauzi od Little Mixa iz zdravstvenih razloga

Objavljeno je saopštenje

Jesy Nelson nestala je pre više od 2 nedelje iz javnosti, a zabrinuti fanovi grupe Little Mix sve vreme se pitaju šta je sa njom.

Iako je album grupe, Confetti, objavljen 6. novembra, ona se nije oglasila na društvenim mrežama, propustila je finale emisije Little Mix Search i nije bila na dodeli MTV evropskih nagrada sa koleginicama iz grupe.

Nakon višenedeljnih spekulacija, juče se na twitteru kratkom izjavom oglasio portparol grupe Simon Jones.

„Jesy je na produženom odmoru od grupe Little Mix, iz privatnih zdravstvenih razloga. U ovom trenutku nećemo dalje komentarisati situaciju i molimo medije da poštuju njenu privatnost,“ napisao je on.

Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards i Jade Thirlwall do sada se nisu oglašavale, ali su u objavama nakon MTV dodele rekle da im je Jesy nedostajala.

Britanski mediji u svojim izveštajima navode da je Jesy ranije imala psiholoških problema, o čemu je govorila u nagrađivanom dokumentarcu Jesy Nelson: Odd One Out.

U njemu je ispričala da se borila sa depresijom, poremećajem u ishrani, te da je pokušala samoubistvo, nakon što su je tabloidi i korisnici društvenih mreža zlostavljali zbog izgleda.