in

OMGOMG LOVE!LOVE! LOLLOL SlatkoSlatko

Jedan detalj iz filma „Sam u kući“ svima je promakao, a on objašnjava zaplet filma na neviđen način

Radnja filma dobro je poznata svima: osmogodišnji Kevin ostaje sam u kući kada roditelji zaborave da ga povedu na put u Francusku – što deluje gotovo nemoguće.

HOME ALONE, Macaulay Culkin, 1990. TM & Copyright (c) 20th Century Fox Film Corp. All rights reserved, Courtesy: Everett Collection.

Iako je božićni klasik „Sam u kući“ prvi put emitovan pre više od 30 godina, i dalje mu se rado vraćamo svake zime.

Radnja filma dobro je poznata svima: osmogodišnji Kevin ostaje sam u kući kada roditelji zaborave da ga povedu na put u Francusku.

Logično, mnogima je kroz glavu prošlo – kako je moguće da porodica zaboravi dete, a jedan obožavatelj sada je dao odgovor na to.

On je film pogledao 50 puta i otkrio da je sasvim logično to što su ga roditelji zaboravili, te da su scenaristi filma sve predvideli kako treba: na početku filma je scena, gde se Kevin i njegov stariji brat svađaju, a onda slučajno proliju piće po avionskim kartama i pasošima.

Kevinov otac pokušava da očisti haos salvetama, koje zatim baca u kantu. U kratkom kadru prikazan je sadržaj kante u kome se vidi i avionska karta na kojoj je ispisano Kevin.

Na aerodromu ih majka prebrojala, a kao Kevina se provukao mali dečak koji se igrao u njihovoj blizini.

To objašnjava kako je porodica uspela da ga zaboravi dete, ne shvatajući da je samo kod kuće.

“Pedeseti put gledam “Sam u kući” i nikada pre nisam primetio da u početnoj sceni, kad se u kuhinji dogodi svađa, Kevinova karta završi u kanti za smeće. Ko bi znao?”, napisao je ovaj fan na twitteru.