in ,

WTFWTF LOLLOL

Jake Paul neće da prestane da pravi žurke usred pandemije: Moram da živim

Uprkos tome što su Sjedinjene Američke Država najkritičnije u svetu, kada je broj zaraženih i umrlih od covida-19, Jake Paul ne odustaje od „svog života“.

U nedavnom intervjuu, ovaj 23-godišnji kontroverzni youtuber osvrnuo se na kritike koje je dobio zbog velike žurke koju je prošlog meseca organizovao u svom domu u Kalabasasu.

„Ne znam šta da mislim o tome, da budem iskren. Mislim da niko ne zna. Niko nema odgovore, naši lideri su nas razočarali i mislim da celokupno društvo ne zna šta da radi,“ počeo je on.

„Ja lično nisam osoba koja će sedeti kod kuće i prestati da živi život,“ dodao je.

Paul se našao na udaru nakon što je 14. jula organizovao veliku žurku, kojoj su prisustvovali TikTokeri, YouTuberi i ostali influenseri. Naravno, pravila društvenog distanciranja i nošenja maski nisu se poštovala.

Gradonačelnica Kalabasasa Alicia Weintraub oglasila se nakon žurke, izjavivši da je „besna“ zbog čitavog događaja.

Paul je otkrio da je sa gradonačelnicom razgovarao i da je ona rekla da je „sve u redu“. Ipak, ona je to demantovala, navodeći da je razgovarala samo sa njegovim predstavnicima za medije.

Ništa obzirnije nisu ni njegove kolege: u Hype House kući u Los Anđelesu, 21. jula organizovana je masivna žurka, gde se opet našlo brdo influensera. Pogađate – nijedno zdravstveno pravilo nije se poštovalo.