in

WTFWTF OMGOMG CryCry

#IStandWithTaylor: Poznati podržali Taylor Swift u borbi za sopstvene pesme, oglasio se i Bieber

Kao što smo juče pisali, karijera Taylor Swift pod znakom je pitanja zbog toga što joj Scooter Braun i Scott Borchetta zabranjuju da izvodi stare pesme, čiji su masteri sada u njihovom vlasništvo, bez obzira što ih je ona sama napisala.

Nakon što je Taylor objavila otvoreno pismo u kojima je fanove pozvala da joj pomognu da „urazumi ove ljude“, oglasile su se i njene koleginice i kolege, koje su stale na njenu stranu. Naravno, među prvima je tu bila , koja je na Instagramu objavila ogromno pismo podrške za Taylor.

„Slomili ste jednu od najboljih tekstopisaca našeg vremena i oteli joj mogućnost da slavi sopstvenu muziku sa fanovima širom sveta,“ stoji u Seleninom obraćanju.

I bila je glasna, zapitavši se kako jedna izdavačka kuća može da uradi ovakvu stvar. „Ne smem da zamislim koliko ovo boli Taylor, ne mogu da shvatim da se ovo dogodilo. Ne treba dozvoliti izdavačkim kućama da rade ovakve stvari…“

, koja je i sama imala problema sa izdavačkim kućama, koje su odbijale da joj izdaju album, na twitteru joj je poručila „da su svi uz nju.“ se obratila direktno Scottu i Scooteru. „Scotte, Scootere, znate šta je ispravno da uradite. Taylor i njeni fanovi zaslužuju da slave muziku,“ napisala je.

https://twitter.com/GiGiHadid/status/1195181464922546176

Halsey je pružila podršku na Instagramu, ističući da je ovo nameran potez kako bi se Taylor onemogućilo da radi svoj posao.

https://twitter.com/track5swiftie/status/1195351855246663680

Lily Allen je isprozivala čitavu muzičku industriju.

Perez Hilton je bio direktniji, upitavši da li bi njegov nalog bio suspendovan ako bi javno objavio Scooterov i Scottov broj telefona.

U priču se uključila i Iggy Azalea, koja je imala ogromne probleme sa izdavačima. „Ovde je najgora činjenica da joj nisu dozvolili da kupi sopstvene mastere, posebno kada je rekla da želi da ih kupi. Razumem je,“ napisala je Iggy.

U međuvremenu, na stranu Scootera i Scotta stala je Sia, koja im je na twitteru poručila da se „nada da će sve ovo brzo proći.“ , čiji je menadžer Braun, na instagramu je objavio sliku članka sa sajta TMZ, gde se navodi da Taylor može da izvede „koju god pesmu želi na Američkim muzičkim nagradama“ bez pravnih posledica.“

https://www.instagram.com/p/B45m2i1AvOR/?utm_source=ig_embed

Oglasila se i američka političarka Alexandria Ocasio-Cortez, koja je istakla da kapitalni fondovi, poput ovog koji je otkupio prava na katalog Taylorinih pesama, moraju da nestanu u Americi.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti