in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Iskrena ispovest Miley Cyrus: Drogirala sam se i opijala, ali nisam varala Liama

rešila je da stavi tačku na nagađanja da se brak između nje i Liama Hemswortha raspao zbog njene prevare.

Pevačica je napisala iskreno, otvoreno pismo koje je objavila na društvenim mrežama, a u kome se osvrnula na svoj život, greške koje je napravila i odnos sa partnerima.

Prihvatam činjenicu da život koji sam odabrala moram da živim sasvim otvoreno i da bude transparentna sa fanovima koje volim, i javnosti, 100%. Ono što odbijam da prihvatim jesu optužbe da lažem, kako bih sakrila zločin koji sam počinila. Nemam šta da krijem,“ počela je Miley.

„Nije tajna da sam kao tinejdžerka i u dvadesetima volela da izlazim. Nisam samo pušila, već sam se i borila za legalizaciju marihuane, eksperimentisala sa drogom, moja najpopularnija pesma do danas je o tome kako igram na „moliju“ i šmrčem linije u kupatilu kluba. Uništila sam nekoliko veza i u njima sam varala, kad sam bila mlada. Izgubila sam ogroman ugovor sa Walmartom kad sam imala 17 godina jer sam duvala iz bonga. Izbačena sam iz hotela u Transilvaniji jer sam Liamu za rođendan donela tortu u obliku penisa,“ priznala je Miley.

„Njihala sam se gola na kugli za razbijanje zidova. Sigurna sam da na internetu ima više mojih golih slika nego bilo koje druge žene u istoriji,“ dodala je ona, a onda se osvrnula na vezu sa Hemsworthom.

„Ipak, istina je da, onog trenutka kada smo se Liam i ja pomirili, verovala sam u to i bila sam potpuno verna. Nema nikakve tajne za otkriti. Naučila sam ponešto iz svega što mi se dogodilo u životu. Nisam savršena, ne želim da budem, to je dosadno. Odrasla sam pred vašim očima, ali ono što je bitno – ODRASLA SAM,“ rekla je.

„Mogu da priznam mnoge stvari ali odbijam da priznam da se moj brak okončao zbog varanja. Liam i ja smo bili zajedno deceniju. Rekla sam već i ponavljam: volim Liama i zauvek ću ga voleti. Ali, u ovom trenutku morala sam da napravim zdravu odluku za sebe, ne bih li ostavila stari život iza sebe. Nikada nisam bila zdravija i srećnija. Možete da kažete da tverkujem, pušim travu i da sam prostakuša, ali nisam lažov. Ponosno kažem, nisam više ista kao što sam nekada bila,“ zaključila je ona.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth saopštili su da se razvode početkom avgusta, od kada ne prestaju nagađanja zbog čega se njihov brak raspao.

Komentari

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara