in

WTFWTF

Ipak nije kraj Taylor drame: Big Machine slagao u saopštenju, produkcija nije uključena u razgovore?!

Taman kad smo pomislili da je završena drama između  i izdavačke kuće Big Machine, koja u svom posetu ima pevačicine mastere, stiže novi problem.

Kao što smo već pisali, Big Machine je objavila saopštenje, zajedno sa produkcijom Dick Clarke, koja organizuje dodelu Američkih muzičkih nagrada. U saopštenju se navodi da je dogovor između Taylor i Big Machine postignut i da će ona nastupati na dodeli.

Ali, ispred produkcijske kuće Dick Clark sada demantuju da su imali bilo kakvog udela u razgovorima između Tay i njene bivše izdavačke kuće.

„Ni u jednom trenutku, produkcija Dick Clark nije se dogovorila da napravi, autorizuje ili pošalje saopštenje zajedno sa izdavačkom kućom Big Machine, a vezano za nastup Taylor Swift na dodeli Američkih muzičkih nagrada. Svaki finalni dogovor po ovom pitanju treba da bude između izdavača i menadžmenta Taylor Swift. Nemamo dalji komentar,“ rekli su za sajt The Hollywood Reporter.

A „pesmu“ je ubrzo promenila i Big Machine: njihovo saopštenje sada glasi: „Izdavačka kuća Big Machine obavestila je produkciju Dick Clark da su sve licence izvođačima odobrene…“

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti