Ian Somerhalder se našao na udaru fanova jer je bacio tablete svoje supruge

(foto: Instagram)

Ian Somerhalder je jedan od najvoljenjih glumaca. Uostalom kako je moguće hejtovati ovog zavodnika koji se aktivno brine o napuštenim životinjama, stanju naše planete  i pravima žena? Međutim, fanovi su brzo promenili mišljenje o njemu nakon što je u jednom gostovanju izjavio da je bacio kontraceptivne pilule svoje supruge.

Naime, Nikki Reed i Ian su gostovali u jednoj emisiji u kojoj su razgovarali o roditeljstvu. A kada ih je voditelj pitao kako su znali da su spremni za taj korak, glumac je odgovorio: “Odlučili smo da želimo da imamo dete i da je konačno vreme za to“.

Nikki ga je brzo prekinula i dodala: “Da, to je bilo u onom periodu kada si ti bacio moje pilule“. Bila to šala ili ne, Ian nije porekao njene reči, već je dolio ulje na vatru rekavši: “Jadna Nikki nije znala da ću preturati po njenoj torbici i izbaciti kontraceptivne pilule. Inače, pakovanje je bilo novo, pa sam morao da izvadim sve pilule. To je bio veliki posao, naročito nakon malo sangrije“.

Fanovi i borci za ženska prava prosto nisu mogli da veruju šta su upravo čuli. Muž i žena bi trebalo zajedno da odluče da li žele da imaju dete i ta odluka ne treba da se donosi tako što će suprug baciti tablete svoje nežnije polovine.

Stvari su se toliko otrgle kontroli da je Nikki morala da se oglasi i svima stavi do znanja da se to nije zaista desilo.

“Ženska prava su bitna, zato molim vas ne koristite lažne priče kako bi istakli ovaj problem u društvu. Treba pričati o ovom problemu, ali ne tako što ćemo koristiti zanimljiv intervjuu između venčanog para i izvrtanjem glasina“

https://twitter.com/NikkiReed_I_Am/status/911269942057623552

https://twitter.com/NikkiReed_I_Am/status/911270533202767872

Svestan da je pogrešio, ubrzo se oglasio i Ian na svom Instagram profilu sa objavom:

“Svima koji su uvređeni reproduktivnom prinudom, iskreno se izvinjavamo. Ovo je ekstremno bitan problem i ženska prava su nešto za šta se oboje borimo. To je nešto o čemu javno pričamo i nešto što je jako bitno za nas. Nikada nismo očekivali da će intervjuu u kojem smo se šalili međusobno i način na koji smo zajedno odlučili da odbijemo bebu , smešan trenutak u Barseloni sa našim najboljim prijateljima i isčekivanje nove avanture u kojem će dvoje postati troje, izazvati ovako veliki problem. Mi smo ljudi u srećnom braku koji su odlučli zajedno da imaju bebu. Tačka“

Sigurni smo da Ian nije bio ozbiljan kada je rekao da je bacio Nikkine pilule, ali da li je ta njegova ‘šala’ otišla predaleko?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.