Hurricane idu na Eurosong 2021. godine sa novom pesmom

Kako danas pišu mediji u Srbiji, devojke iz grupe Hurricane predstavljaće Srbiju na Eurosongu 2021. godine.

Podsećanja radi, one su izabrane kao srpske predstavnice ove godine, ali je takmičenje otkazano zbog pandemije korona virusa.

„Zbog finansijskih problema koji su prisutni u svetu, donesena je odluka da sledeće godine neće biti održana Beovizija, takmičenje na kojem bi trebalo da se izabere predstavnik Srbije na Evroviziji. Poslednji put ovo takmičenje prekinuto je 2009. godine, a potom je počelo da se održava ponovo od 2019. godine. Stoga će 2021. godine u Roterdamu boje naše zastave braniti devojke koje su ove godine trebale da nastupaju u Holandiji, ali zbog pandemije Covid-19 nisu uspele,“ kažu iz RTS-a.

„Grupa “Hurricane” koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić, Ksenija Knežević na proleće će otputovati u Roterdam, ali sa novom pesmom koja će biti urađena do tada. Zbog pravila koja su veoma stroga, moraće da se do naredne godine pošalje nova pesma koja će biti izvedena na velikoj sceni“, objašnjava izvor blizak produkciji RTS i dodaje:

„Uložićemo najveće napore kako bismo ponovo imali odličnu pesmu s kojom bismo mogli da se takmičimo i ostvarimo najbolje moguće rezultate. Devojke imaju dovoljno vremena da se spreme kada je reč o koreografiji, pevanju, kostimima i mnogim drugim stvarima. Bitno je da se uradi najbolja moguća pesma i da Srbija ima dostojnog predstavnika na ovom velikom takmičenju. U narednim nedeljima će se napraviti detaljan plan o tome šta će biti urađeno u narednim mesecima.“

„S obzirom na to da je ove godine otkazan Evrosong, mi bismo volele da dobijemo šansu da predstavljamo našu zemlju i 2021. godine. Odluka je svakako na RTS, a mi ćemo biti veoma srećne ako to budemo mi. Pokazale smo da možemo da ispunimo sve uslove za jedno veoma kompleksno takmičenje kao što je Evrosong. Trudile smo se ove godine i spremne smo da sledeće godine još više damo sebe i svoj maksimum, te da onda 2022. godine ovo takmičenje vidimo u Srbiji„, izjavile su nedavno ove popularne devojke.

Poslušajte pesmu Hasta la Vista, sa kojom je devojke trebalo da nas predstavljaju ove godine. Zbog širenja virusa COVID-19, otkazano je 65. izdanje Eurosonga.

„Sa velikim žaljenjem moramo da objavimo da je Pesma Evrovizije 2020. u Rogerdamu otkazana,“ stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.

„Prethodnih nedelja, istraživali smo alternativne načine kako bismo omogućili održavanje ovogodišnjeg takmičenja. Ipak, imajući u vidu širenje virusa COVID-19 kroz Evropu i restrikcije Vlada država učesnica, ali i holandskih vlasti, doneli smo tešku odluku da ne održimo događaj, koji je trebalo da održimo.“

„Zdravlje izvođača, ekipe, fanova i posetilaca, kao i situacija u Holandiji, Evropi i svetu, u srcu su ove odluke.“

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.