in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Hrvatski mediji prenose da Suga iz BTS-a navija za njih na Svetskom prvenstvu

Glasina nedelje

Danas će cela planeta pratiti finale Svetskog prvenstva, gde je ubedljivi favorit upravo Hrvatska. A kako prenose hrvatski mediji, za Hrvatima su postali ludi i Korejci.

Naime, jedan dnevni list u Hrvatskoj je napisao mali članak u kojem tvrde da je Suga iz -a javno postao navijač hrvatske reprezentacije, a za njim i cela Južna Koreja. U tekstu piše:

Korejski reper Min Yoongi, poznaiji kao Suga, svim srcem navija da naši prođu u polufinale. Ističe kako je na njega prešla i poznata hrvatska euforija.

https://twitter.com/irenesfist/status/1015188021258473472

U tekstu su dodali i da Suga nije jedini, jer su Korejci masivno počeli da kupuju hrvatske rekvizite kako bi mogli da navijaju za utakmicu protiv Rusije.

A da li je Suga zaista to izjavio? Pa… Ne! Ovaj vrlo zanimljiv tekst je privukao veliku pažnju balkanskog ARMY-ja, ali nažalost nije tačan. Do zabune je verovatno došlo zbog Yoongijevog stajlinga. Pored teksta, objavili su i fotografiju na kojoj je Suga obučen u bojama Hrvatske. Ipak, treba naglasiti da je ta fotografija stara skoro godinu dana, što se da videti i po boji Sugine kose, jer je plavu kosu imao u periodu kada su objavili DNA video.

Ovaj stajling Suga je nosio tokom nastupa na SF Super Koncertu u septembru prošle godine. Ono što je posebno zanimljivo vezano za taj nastup jeste da Suga nije jedini član BTS-a koji se to veče obukao u bojama zemalja na Balkanu. Naš ARMY je primetio da je Taehyung to veče nosio boje Bosne i Hercegovine dok je Jungkook na sebi imao srpsku trobojku.

Osim Suge, ove novine su objavile i fotografiju pevačice Red Velveta Seulgi kako drži hrvatsku zastavu. Ipak u pitanju je editovana fotografija, a original možete videti u nastavku:

Komentari

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Loading…

0

Komentari

komentara