in

HBO Max stiže u Srbiju: Sve što treba da znaš o novom striming servisu

Kada je prošle godine lansiran HBO Max u SAD-u, mnogi su se zapitali – da li ćemo i mi imati priliku da uživamo u svim serijama koje nam donosi. Odgovor je – da! HBO Max stiže u Srbiju, a ovo je sve što treba da znaš o novom striming servisu.

Šta je HBO Max?

HBO Max je novi striming servis koji će od 2022. godine biti dostupan u Srbiji, ali i čitavom regionu, dok će Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španija i Andora već 26. oktobra 2021. godine dobiti priliku da vide kako on izgleda.

HBO Max pokrenut je prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama, kao striming servis kompanije WarnerMedia, a pod jednim imenom objedinjuje najbolje svetske sadržaje iz različitih produkcija: HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network i Max Original samo su neke od njih.

Kako da se registruješ na HBO Max?

U ovom trenutku, registracija na HBO Max i dalje nije moguća. Ali, čim servis bude lansiran, i to će biti moguće.

Da li više osoba može da koristi HBO Max?

Kako smo videli u najavnom videu objavljenom danas, čini se da će HBO Max će imati različite profile za više korisnika – što znači da će jedan nalog moći da koristi više ljudi. Konačno nećeš morati da razmišljaš o tome ko ti je odgledao novu epizodu omiljene serije, već ćeš nalog deliti sa omiljenim ljudima.

Koliko košta mesečna pretplata na HBO Max?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome koliko će pretplata na HBO Max iznositi u Evropi.

Šta možeš da gledaš na HBO Max?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta nas čeka na ovom striming servisu, ali najavni video otkrio nam je da ćemo gledati „hrabrije priče, još veći blokbasteri i revolucionarna originalna produkcija“. Serije Igra prestola, Prijatelji, Sluškinjina priča, Štreberi, samo su neki od naslova koji te tamo čekaju. Tu su i MAX Originali – nove epizode nove sezone serije Tračara, Stjuardesa, Rođeni s vukovimanajveći svetski blokbasteri, dokumentarni filmovi i mnogo toga drugog.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *