HBO Max stiže u Srbiju 8. marta: Sve što treba da znaš o novom striming servisu

Kada je prošle godine lansiran HBO Max u SAD-u, mnogi su se zapitali – da li ćemo i mi imati priliku da uživamo u svim serijama koje nam donosi. Odgovor je – da! HBO Max stiže u Srbiju, a ovo je sve što treba da znaš o novom striming servisu.

Šta je HBO Max?

HBO Max je novi striming servis koji će od 8. marta 2022. godine biti dostupan u Srbiji, ali i čitavom regionu.

HBO Max pokrenut je prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama, kao striming servis kompanije WarnerMedia, dok je u Evropu, tačnije u Švedsku, Dansku, Norvešku, Finsku, Španiju i Andoru stigao 26. oktobra 2021. godine. Pod jednim imenom objedinjuje najbolje svetske sadržaje iz različitih produkcija: HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network i Max Original samo su neke od njih.

Kako da se registruješ na HBO Max?

U ovom trenutku, registracija na HBO Max i dalje nije moguća. Ali, čim servis bude lansiran, i to će biti moguće.

Da li više osoba može da koristi HBO Max?

Kako smo videli u najavnom videu objavljenom danas, čini se da će HBO Max će imati različite profile za više korisnika – što znači da će jedan nalog moći da koristi više ljudi. Konačno nećeš morati da razmišljaš o tome ko ti je odgledao novu epizodu omiljene serije, već ćeš nalog deliti sa omiljenim ljudima.

Koliko košta mesečna pretplata na HBO Max?

Cena HBO Max pretplate iznosiće 6,99 €/mesečno. Međutim, u znak obeležavanja dolaska HBO Max-a, HBO GO korisnici sa aktivnom direktnom pretplatom biće automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 €/mesečno.

Ova promotivna ponuda će omogućiti korisnicima 33% popusta na mesečnu cenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate pre 31. marta će takođe moći da iskoriste ovu ponudu sa sniženom mesečnom cenom pretplate.

Nakon 31. marta, pored mesečne pretplate biće dostupna i nova godišnja pretplata po ceni od 54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 meseci pristupa usluzi po ceni osam meseci.

Šta možeš da gledaš na HBO Max?

HBO Max će po prvi put na jednom mestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon bioskopske premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su „Matriks: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri“.

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su „Stanica jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučje vaspitanje“ i „Seksualni život studentkinja“.

Najavljeni su i rijaliti formati „Trudna Ejmi“, „Potraga za čarobnim Majkom“, „Ostrvo ženskaroša“ i kuvarski šou Selene Gomez, „Selena + kuvari“.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.