in

Hailey Bieber otkrila šta je nervira kod Justina i kakve mu beauty savete deli

Manekenka u ispovesti za Elle

Hailey Bieber je u novom intervjuu, koji je dala za magazin Elle otkrila šta je nervira kod supruga Justina Biebera, ali i kakve mu to savete deli kada je nega u pitanju.

„Ne smatram da sam neko ko ima najveće trepavice na svetu. One su okej dužine. Prihvatila sam ih takve. Mogu da živim sa njima. Vidljive su, ali nisu super duge,“ rekla je pa se našalila:

„Moj suprug ima daleko duže trepavice nego ja i to me kod njega baš nervira,“ istakla je Hailey.

23-godišnja manekenka je otkrila da je upravo ona pomogla suprugu da reši problem sa aknama.

„Reći ću samo da moj muškarac obožava negu kože. To mu znači, jer zna koliko ja volim da negujem kožu, zbog čega prati moje savete,“ rekla je.

„Momci često ne moraju da se trude kako bi imali savršenu kožu, u mlađim danima. Onda počnu da stare, pa se zapitaju – šta treba da koristim, vidim male bore,“ nastavila je Hailey.

„Kod Justina je bio problem jer se borio sa aknama. Pokušala sam da mu pomognem i iščistim mu lice i stavili smo ih pod kontrolu i sada je sve u redu. Nestale su i baš je srećan,“ navela je ona.

„Otkrivam mu trikove koje i sama koristim i dajem mu moje proizvode. Uvek kažem da kožu treba hidrirati. Njemu je trebalo vremena,“ zaključila je Hailey.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *