in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Hailey Bieber o izmišljenom sukobu sa Selenom Gomez: To mora da prestane

Čini se da je  dozlogrdilo da bije izmišljene bitke, nastale na osnovu statusa na društvenim mrežama.

U intervjuu za britansko izdanje magazina Vogue, ispričala je koliko je frustrira činjenica da se stalno kreiraju izmišljeni sukobi i lažne drame na društvenim mrežama, kako bi se žene međusobno posvađale.

„Mislim da su društvene mreže plodno tlo za toksičnost i ljudi izmišljaju sukobe između žena i pokušavaju da ih posvađaju i naprave priče koje jednostavno truju. Mislim da to treba da prestane“, objasnila je 23-godišnja manekenka.

U intervjuu je dodala da voli kada žene pomažu drugim ženama i pozvala je zvezda da se ujedine u borbi protiv lažnih drama koje dominiraju internetom. „Nemojte da im dajemo razlog da dolivaju ulje na vatru, da stvaraju dramu i da budu neljubazni prema drugima“, rekla je manekenka.

Ovim je Hailey neposredno komentarisala dramu koja se odigrala u oktobru, kada je bivša devojka njenog supruga Justina Biebera objavila dve pesme koje govore o njemu.

Istovremeno, manekenka je na svom Instagramu objavila tekst iz numere I’ll Kill You, a obožavatelji su zaključili da je ovo bio direktan odgovor na pevačicine pesme – što je Hailey demantovala.

„Prestanite sa glupostima, nema nikakvog ‘odgovora’. Ovo je potpuno sr*nje“, napisala je Hailey tada na Instagramu, ali je ubrzo obrisala komentar.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara