in

WTFWTF SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN

Greška ili…: Selena Gomez lajkovala, pa odlajkovala dve fotke Justina Biebera

Iako  u više navrata rekla da je spremna da nastavi dalje i stavi tačku na odnos sa Justinom Bieberom, njene aktivnosti na društvenim mrežama pričaju drugu priču.

Pop zvezda je navodno lajkovala, a potom brzo odlajkovala dve fotografije svog bivšeg na Instagramu, što je potpuno zbunilo fanove.

Prva fotografija je objavljena na njenom fan nalogu, a na njoj njih dvoje sede na stepenicama tokom odmora na Jamajki. Druga fotografija je fotografija Justinovog torzoa, koju je uslikao Moises Arias.

Iako je Sel brzo skinula lajkove, brzi prsti njenih fanova sve su zabeležili i to objavili na Instagramu.
Kao što do sada verovatno i ptice na grani znaju, pevačica i pevač bili su zajedno od 2010. godine, a uz raskide i pomirenja, veza im je trajala skoro osam godina.

Odnos im je bio poput rolerkostera: jednog meseca bismo ih viđali zaljubljene i vesele, dok bi već narednog bili u svađi. Taylor Swift je u jednom trenutku čak nagovestila da je pevač prevario Selenu.. a da ne pominjenmo broj pesama koje su posvetili jedno drugom.

Selena je u januaru objavila album Rare, a u intervjuima je govorila o tome da je odlučila da zaboravi bivšeg.

„To je bio težak odnos i drago mi je da je sa njim gotovo. Ovim albumom to pokušavam da kažem,“ rekla je.

“Ne želim da provedem ostatak života pričajući na ovu temu, ali ponosna sam što mogu da kažem da se nikad nisam osećala ovoliko jakom i da sam našla način da dostojanstveno pređem preko situacije,” zaključila je Selena Gomez.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *