in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Glumica Lena Headey otkrila da su obrisali važnu scenu u ‘Igri prestola’

Igra prestola je gotova već msec dana, ali priča o seriji ne prestaje. Posebno imajući u vidu koliko su fanovi bili nezdadovoljni krajem, zbog čega se redovno pojavljuju novi detalji.

Naime, glumica Lena Headey, koja je tumačila ulogu kraljice Cersei, je u nedavnom intervjuu otkrila da su obrisali važnu scenu, koja bi objasnila njene poslednje trenutke.

Snimili smo scenu koja nikada nije emitovana u sedmoj sezoni. U toj sceni sam izgubila bebu. To je bio zaista traumatičan i veliki trenutak za Cersei, ali nikada nije prikazan.

Ona potom dodaje:

Volela sam to što smo uradili, jer sam mislila da će je drugačije prikazati. Naravno, nismo sigurni šta je nateralo kreatore da obrišu tu scenu, ali ne možemo poreći da bi taj momenat zaista promenio stvari.

Podsetimo, njen brat Tyrion je pokušao da iskoristi njenu nerođenu bebu kao  motivaciju da prihvati primirje sa Daenerys. Fanovi su se dugo pitali zbog čega je majka, koja je uvek sve radila zbog svoje dece, odlučila da rizikuje život bebe, a izgleda da smo sada dobili i odgovor.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara