7 novih prazničnih filmova koje treba da pogledaš ovog decembra

Globalni decembarski praznici svake godine su prilika da zajedno sa porodicom provedemo kvalitetno vreme.

Topla čokolada i razmenjivanja utisaka o godini koja je za nama sastavni je deo ovog meseca – kao i praznični filmovi.

Hiperprodukcija donela nam je to da svake godine imamo bar 10 novih naslova. Najviše ih je u ovom trenutku na Netflixu, a mi smo odabrali 10 novih prazničnih filmova koje treba da pogledaš.

Holidate

Sloane (glumi je Emma Roberts) i Jackson (glumi Luke Bracei) sklapaju pakt da budu međusobni partneri tokom svih prazničnih svečanosti – bez romantike, samo iz zabave. Iako ih spaja mržnja prema praznicima, shvataju da vole – jedno drugo.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Zamišljeni svet oživi u prazničnoj priči o ekscentričnom proizvođaču igračaka, njegovoj unuci i magičnom izumu koji ima moć da im zauvek promeni život.

Operation Christmas Drop

Prikupljajući dokaze o zatvaranju tropske baze američkih vazduhoplovnih snaga, kongresna pomoćnica koji zaljubljuje se kapetana velikog srca

The Princess Switch: Switched Again

Nastavak filma od prošle godine i nova drama! Vojvotkinja Margaret (koju glumi Vanessa Hudgens) poziva Stejsi (takođe je glumi Hudgens) za pomoć nakon što nasledi presto i suoči se sa sopstvenim problemima. Problem: Imaju još jednu identičnu devojku – Fionu (opet je glumi Hudgens), koja čini sve što je u njenoj moći da im se suprotstavi.

Holiday Rush

Christmas on the Square

Niko ne proslavlja Božić kao Dolly Parton! Kada se Regina (koju glumi Christine Baranski) vrati kući sa planom da zemlju svog pokojnog oca proda programeru, nju obasja svetlost – bukvalno – kada je anđeo (glumi je Parton) ubedi da se predomisli.

The Christmas Chronicles: Part Two

U nastavku filma, gospođa Claus (koju glumi Goldie Hawn) ima veću ulogu, što znači da ćemo videti kako zajedno sa Kurtom Russelom, partnerom iz stvarnog života zajedno pravi filmsku magiju.

Just Another Christmas

Stravičan pad na Božoć dovodi do toga da se Jorge probudi godinu dana kasnije bez ikakvog sećanja na prethodne Božićne praznike. Ali… on kreće da se budi na Božić – svakog dana u godini.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.