Glasine ne prestaju: Justin Bieber spreman da zaprosi Selenu Gomez

(foto: Cosmopolitan/Billboard)

Justin Bieber i Selena Gomez su definitivno najpopularniji par na svetu. Upravo zbog toga su oni i najveće žrtve preuveličavanja, pa čak i izmišljanja priča o njihovoj vezi. Ovakve priče obično uvek dolaze sa sajta HollywoodLife, a oni su ponovo privukli veliku pažnju novim naslovom.

Naime, HollywoodLife je ovog vikenda napisao članak da je Justin Bieber konačno spreman da zaprosi svoju devojku i da želi da to uradi što pre. Samo par sati nakon tog članka, napisali su još jedan u kojem su rekli da je ta informacija stigla i do Selene, da će ona rado prihvatiti njegovu ponudu.

Naravno, ove glasine nisu tačne, što su potvrdili brojni prijatelji ovog para. A najsmešnije u celoj toj priči jeste to što je upravo HollywoodLife širio sve one glasine da je njihova veza već u krizi jer je Selena mnogo ljubomorna.

Napomenućemo i to da ovo nije prvi put da je HollywoodLife izmišljao slične priče. Oni su i 2013. godine ‘otkrili’ da Biebs namerava da zaprosi Selenu, jer su ‘saznali’ da je od poznatog dizajnera zatražio da napravi prsten vredan milion dolara. Biebs je tada imao samo 19 godina, a kao što već znate, do te prosidbe nikada nije došlo.

Oni se nisu zaustavili tu, već sličan tekst napisali i 2014. godine, a nakon par meseci još jedan.

Izgleda da neki portali jednostavno ne znaju da odrede kada je dosta.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.