Glasina nedelje: Selena Gomez šalje tajnu poruku Justinu Bieberu svojim torbama?

Mediji često zloupotrebljavaju svoj položaj kako bi širili lažne (a često i besmislene) glasine. Nekada su za ovakve glasine odgovorni anonimni izvori koji prodaju lažne informacije i tako zaradili pare, a nekada i sami novinari puštaju mašti na volju kako bi smislili priču koja će se čitati. Tako je protekle nedelje izašao jedan članak koji je privukao veliku pažnju Beliebera i Selenatora.

Naime, Hollywood Life je nedavno objavio članak u kojem tvrdi da je Selelena Gomez poslala tajnu poruku bivšem dečku Justinu Bieberu svojim Coach torbama. U članku piše sledeće:

“Nova torba koju je dizajnirala Selena Gomez za Coach – The Selena Grace, ima ugravirane reči Love Yourself First. Da li su ove reči inspirisane hitom njenog bivšeg Justina Biebera Love Yourself?“

Postavlja se pitanje, da li ima istine u njihovom tekstu? Mi ćemo se složiti sa brojnim fanovima i gotovo sa sigurnošću izjaviti – Selena Gomez definitivno nije želela da pošalje poruku Justinu Bieberu putem svojih torba. Čak i da je želela nešto da mu kaže, to sigurno ne bi uradila na ovaj način, već bi ga pozvala ili mu poslala poruku.

Osim toga, Selenatori već znaju da Sel ima tetovažu na kojoj piše Love Yourself First. Tetovaža je nastala još 2014. godine, dok je Biebs svoj hit Love Yourself objavio tek 2015. godine. Zato smo sigurni da je Biebs nije inspirisao. Barem ne ovog puta.

Iako već odavno nisu zajedno, čini se da će Jelena nastaviti da privlači veliku pažnju medija.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.