in

OMGOMG WINWIN LOVE!LOVE! SlatkoSlatko WTFWTF LOLLOL CryCry

Forbes proglasio Kylie Jenner najplaćenijiom poznatom ličnošću, evo gde su Kim, Ariana, BTS ali i Đoković

Uprkos tome što su joj pre nedelju dana skinuli titulu milijarderke, magazin Forbes sada je Kylie Jenner proglasio najplaćenijom poznatom ličnošću u 2020. godini.

Zahvaljujući činjenici da je ove godine zaradila 590 miliona dolara, mlada vlasnica make up carstva našla se na prvom mestu ove top liste.

Zanimljivo je da je odmah iza nje suprug njene sestre Kim Kardashian, Kanye West sa 170 miliona dolara.

Inače, prošle nedelje Forbes je objavio da oduzima titulu milijarderke Jennerovoj, jer je na lažne načine uvećala svoje bogatstvo.

„Početkom godine, Kylie Jenner je prodala polovinu kompanije za kozmetiku za neverovatnu količinu novca. Ipak, ono što je sitnim slovima napisao jeste da je godinama naduvavala veličinu i uspeh sopstvenog biznisa,“ rekli su iz magazina.

Na listi najplaćenijih, sportisti su se našli na 3, 4. i 5. mestu: Roger Federer sa 105,6 miliona, Ronaldo sa 104 miliona i Lionel Messi sa zaradom od 103 miliona dolara.

Na listi su i mnoge druge zvezde: Ariana Grande zaradila je 27 miliona, što joj je osiguralo 17. poziciju, a Taylor Swift se našla na 25. mestu, sa zaradom od 63.5 miliona dolara.

K-pop senzacija BTS zaradila je 50 miliona dolara, pa su se našli na 47. mestu, dok je poziciju manje, sa pola miliona manje, Kim Kardashian. 

Inače, na listi je i jedan Srbin – naš Novak Đoković zaradio je 44,8 miliona dolara i dobio 68. poziciju liste.