Film ‘Red, White & Royal Blue’ beleži uspehe: o čemu se radi u ovoj romantičnoj drami?

Film Red, White & Royal Blue, zasnovan na istoimenom romanu, objavljen je 11. avgusta na servisu Prime video, gde je već nekoliko dana među najgledanijim filmovima. Nesvakidašnja ljubavna priča donela je osveženje pred kraj leta, a o čemu se zapravo radi u ovoj romantičnoj drami?

Otkako je Amazon najavio da će adaptirati knjigu Red, White & Royal Blue, obožavaoci očajnički žele da vide kako će LGBTQ+ ljubavni roman zaživeti na ekranu. Knjiga, a i film, pričaju priču o sinu predsednice Sjedinjenih Američkih Država koji se zaljubio u britanskog princa, što je postalo fenomen.

Taylor Zakhar Perez i Nicholas Galitzine igraju glavne uloge u filmu – Taylor je Alex, sin američke predsednice (koju igra Uma Thurman), dok je Nicholas britanski princ Henry. Odličan izbor!

O čemu se radi u filmu Red, White & Royal Blue?

Red, White & Royal Blue priča priču o Alexu Claremont-Diazu koji je sin prve žene predsednice Sjedinjenih Američkih Država. Alex je uveren da mrzi princa Henryja koji je rezervni u redu za britanski tron. Međutim, fizička svađa koja uključuje tortu primorava ih da lažiraju prijateljstvo kako bi pomogli u popravljanju međunarodnih odnosa.

Tek kada zaista provedu vreme zajedno, Alex i Henry shvate možda ipak nisu neprijatelji. U stvari, oni počinju da se zaljubljuju jedan u drugoga… što je veoma neshvakidašnje imajući u vidu da su iz uticajnih porodica, te da svaki njihov postupak utiče na međunarodne odnose.

Neverovatna romansa, drama visokog uloga… i neke vrele scene čekaju vas u ovom letnjem hitu, a već se šuška da bi film mogao da dobije i nastavak…

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.