Fanovi Jelene napali asistentkinju Selene Gomez

fb
tw
wa
tg

Selena Gomez i The Weend uživaju u romantičnim trenucima. Njihova veza je sve ozbiljnija i ozbiljnija, a tome svedoči i činjenica da su nedavno počeli da žive zajedno. Međutim, fanovi i Jelene se i dalje potajno nadaju da će par uskoro raskinuti kako bi Justin Bieber dobio još jednu šansu. Ove nade je srušila Selenina asistektkinja Theresa Mingus, što se fanovima ni malo nije svidelo.

Naime, Theresa je na svom Instagram profilu objavila predivnu fotografiju Selene i Abela uz opis: ‘’U idustriju u kojoj je teško biti veran i naći voljenu osobu, ovo dvoje su se pojavili’’. Svi ćemo se složiti da je opis veoma romantičan i da sigurno nije osmišljen kako bi bacio senku na Justina Biebera, ali Bieliberima se ni malo nije svidelo ono što su pričitali.

Momentalno su počeli da se šire komentari kojima su se fanovi prisećali slatkih Jelena momenta, pitajući se kada će se Biebs i Sel pomiriti. A nakon što je Theresa lajkovala odgovor na kome je pisalo ‘Nikada’, Jelena fanovi su se momentalno okrenuli protiv nje.

Zbog tog jednog lajka jadna Theresa je dobila brdo negativnih komentara, u kojima su je Jelena fanovi poredili sa zmijom, a oni pristojniji i prisebniji su joj odgovorili Biebsovom pesmom Never Say Never.

Čini se da Jelenu zaista nikada nećemo zaboraviti…

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.