in

GrrrGrrr LOLLOL OMGOMG CryCry

Fanovi besni zbog eksplicitne scene Harryja Stylesa i Louisa Tomlinsona u novoj epizodi ‘Euphorie’

Nova HBO serija Euphoria, sa Zendayom u glavnoj ulozi, mami sve više komentara. Kreatori serije se ne ustručavaju da prikažu taboo teme kroz živote tinejdžera, a u novoj epizodi su se dotakle jedne od najpopularnijih teorija zavera u pop kulturi poslednje decenije.

Naime, tokom najpopularnijih dana One Directiona, javnost je verovala da su Harry Styles i Louis Tomlinson nešto više od prijatelja, uzimajući njihov govor tela kao dokaz. Ova romansa je inspirisala brojne fan fikcije koje su i danas neverovatno popularne online.

Euphoria se dotakla i ove teme, pa smo u jednoj sceni u poslednjoj emitovanoj epizodi, imali priliku da čujemo deo jedne eksplicitne fan fikcije, dočarane animiranim kadrovima.

I dok je jedan deo fandoma bio oduševljen jer su se njihovi idoli pojavili u epizodi, ostatak je bio zgrožen produkcijom zbog nepoštovanja privatnosti ova dva popularna pevača.

‘’Ovo je bezobrazno i sramotno. Zbog ovakvih stvari njih dvojica više nisu bliski. Ne mogu da verujem da su koristili Harryjevo i Louisovo pravo ime. Ovo miriše na tužbu’’, je samo jedan od komentara koji mogu da se pročitaju online.

Ispostavilo se da su fanovi bili u pravu, jer HBO zaista nije dobio dozvolu pevača za ovakvu scenu, što je potvrdio lično Louis. On je na Twitteru napisao:

Mogu potvrditi da me nisu kontaktirali zbog ovoga niti da sam to dozvolio.

Čak je pokrenuta i peticija, kojom zahtevaju od HBO-a da obrišu ovu scenu iz episode, ali produkcijska kuća se još uvek nije oglašavala.

Komentari

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara