in

CryCry WTFWTF

Evo zašto fanovi insistiraju da se Justin Timberlake izvini Britney Spears

Iako nisu viđeni zajedno još od 2002. godine, dokumentarac je vratio fanove nazad, u vreme kada su se najpopularniji muzičari na svetu zabavljali.

Nakon emitovanog dokumentarca „Framing “, koji je objavio Njujork Tajms, zahtevaju da se pop zvezda izvini Britney Spears, zbog načina na koji ju je tretirao dok su bili u vezi dvehiljaditih godina.

Iako nisu viđeni zajedno još od 2002. godine, dokumentarac je vratio fanove nazad, u vreme kada su se najpopularniji muzičari na svetu zabavljali.

U filmu su prikazani momenti i detalji koji su uticali na karijeru pop pevačice, ali i koji su delimično doveli do njenog nervnog sloma 2007. godine.

Iako je prvobitna zamisao bila da se osvetli pokret, koji se zalaže za ukidanje starateljstva koje otac Britney Spears ima nad pevačicom još od famozne krize mentalnog zdravlja, javnost je fokusirana na Timberlake – Spears sagu.

Nekadašnji par, koji se zajedno pojavio u Diznijevom serijalu “The All-New Mickey Mouse Club”, zabavljao se od 998. do 2002. godine. I dok je Timberlake iz veze izašao kao urbani, kul, Njujork dečko, Britney Spears je postala glavni zlikovac američkih medija.

“Način na koji su je mediji tretirali je bio užasan. Kao da su u srednjoj školi i ona je obična drolja sa hodnika, a Timberlake je glavni igrač najpopularnijeg sportskog tima”, rekao je kritičar Vesli Moris u filmu.

Fanovi su na Tviteru napisali da je Timberlake iskoristio Britney Spears kako bi ispromovisao svoju karijeru, te od njega zahtevaju izvinjenje.

Za takav narativ, veruju fanovi, ali i kritičari u filmu, kriv je sam Timberlake.