Evo šta je ostalo od kuće Miley Cyrus

Za Liama Hemswortha i Miley Cyrus,kao i za stotine drugih  stanovnika Kalifornije, prethodna nedelja bila je prepuna neizvesnosti zbog požara koji preti da do temelja uništi njihove domove.

Liam Hemsworthnedavno je saznao da je njegova kuća spaljena do temelja a u utorak izrazio je zahvalnost njegovom gradu i zajednici.

Prethodni dani su bili jako stresni za sve nas, evo šta je ostalo od moje kuće. Mnogi ljudi u Malibuu i okolnim područijima izgubili su svoje domove i saosećam se sa njima“ , napisao je glumac na društvenim mrežama. „Proveo sam čitav dan u Malibuu juče i osećao sam se predivno gledajući porodice i prijatelje koji rade zajedno kako bi pomogli jedni drugima što više mogu. Ovakva nesreća samo će osnažiti njihove veze.“

Liam je zajedno sa svojom verenicom Miley Cyrus posedovao luksuznu četvorokrevetnu vilu od 2,5 miliona dolara u Malibuu, i bili su jedni od mnogih stanovnika grada koji su morali da se evakuišu. Tokom vikenda se i pevačica oglasila povodom požara.

„Ja sam jedna od srećnijih, moji ljubimci i ljubav mog života su se izvukli na vreme i to je jedino što je bitno za sada“ napisala je na tviteru. „Moje kuće više nema ali uspomene koje sam tamo stekla sa svojim prijateljima i porodicom još uvek stoje u meni. Zahvalna sam na svemu drugom što imam. Šaljem ogromnu ljubav i zahvalnost svim vatrogascima koji se bore za nas.“ 

Jedan od izvora bliskih pevačici za E-News izjavio je da je Miley bila van grada kada je požar zahvatio njihov zajednički dom.

Zahvalan sam svim ljudima koji su se trudili da vatru drže podalje od moje kuće. Volim vas, volim Malibu“ , napisao je na tviteru, „Hvala svim vatrogascima u Kaliforniji i oko nje. Donirajte hranu, novac i namirnice, volim vas jače nego ikada.“

Liam je zatim kao organizacije za realizaciju pomoći naveo Fondaciju MalibuHappy Hippy Fondaciju , a Miley je na tviteru podelila nekoliko linkova različitih fondacija koje nude pomoć ugroženima.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.