Evo šta da radiš kad Instagram ne radi

Sve vremena na vreme Instagram, Facebookl i WhatsApp ne rade većini korisnika širom sveta, čitav dan – to se desilo i juče i izazvalo opštu paniku na internetu.

Unezvereni milenijalsi sa cele planete pohitali sa na Twitter i Snapchat ne bi li se se požalili da najpopularnija društvena mreža na svetu ne radi i da niko ne zna šta se dešava.

I dok je Facebook kasnije obrazložio da se radilo na „usavršavanjima servisa“, neki su bili u čudu i nisu znali kako da provode minute bez novih selfija najboljih prijatelja i prijateljica.

Pitali smo vas na našem Instagramu šta ste radili juče dok Instagram nije radio i imali ste zanimljive predloge. Neki od vas su gledali serije – definitivno su najpopularnije Teen Wolf, The Vampire Diaries, Legacies. Oni koji su uživali u muzici, slušali su k-pop, Arianu Grande, Shawna Mendesa… a neki od vas su učili i čitali.

Neke od odgovora potraži u našim pričama na Instagramu odmah!

Zbog toga smo rešili da napravimo listu stvari koje možeš da radiš kada Instagram ne radi. Znamo da je lakše gledati glossy živote omiljenih blogera, ali ovo ne mora da bude nužno loša stvar.

1) Čitaj

Sigurno ti je polica puna knjiga za koje svake nedelje kažeš da ćeš ih „čitati od naredne nedelje“ ali nekako uvek iskoči zanimljiviji story, selfie, fotka iz šetnje… Možda je vreme da se sada uhvatiš prvog poglavlja. Veruj nam da ćeš odmah zaboraviti na Instagram.

2) Sredi sobu

Ona fioka u kojoj ti je sve nabacano, a koju obećavaš da ćeš srediti mesecima, konačno je sada došla na red. Sveska iz hemije iz prvog srednje? Eto je. Verovatno su u njoj dopisivanja sa BFF, jer ko još zaboga sluša na času. I sve one majice koje besomučno bacaš iza kreveta… sada je vreme da pronađu svoje mesto.

3) Šetaj

Iako proleće i dalje nije zvanično stiglo, napolju je definitivno lepo vreme i oseća se miris procvalog drveća naokolo. Pozovi ekipu i zajedno se prošetajte do reke ili obližnjeg parka. Da, možete da uslikate #selfie ali to što neće završiti na Instagramu, ne znači da se nećete dobro provesti.

… Radi naše kvizove

Na našem sajtu ima toliko kvizova različitih vrsta da možeš da provedeš sve vreme van društvenih mreža i da ti opet ne bude dosadno! Hajde, reši ih ovde!

… bleji na… TikToku?

Priznajemo da nije idealan savet – 6 sati bez najvećih društvenih mreža možda je dobra ideja za retrospektivu života i razmišljanje o tome u kom smeru ideš. Ali, ako vas teške teme zamaraju, uvek je tu TikTok.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.