Evo koliko novca sestre Kardashian mesečno troše na negu kože

Slavne sestre Kardashian uvek izgledaju besprekorno, imaju intenzivnu rutinu nege koja se sastoji od šminkanja, tretiranja kože skupim preparatima i tretmanima, nedeljnih vežbi sa ličnim trenerima… Sve ovo nesumnjivo mnogo košta, posebno ako se uzme u obzir to da sigurno ne koriste preparate osrednjeg ili lošeg kvaliteta.

Kardashian sestre troše abnormalne cifre, a najviše, pretpostavljate, troši Kim.

Kim Kardashian (137.000 evra mesečno)

Prema pisanju The Sun-a, Kim je sestra koja troši najviše novca na negu lepote i velnes. Među njenim troškovima je i 2.100 evra nedeljno za njenog ličnog trenera Melisu Alkantar, sa kojom ima seanse šest puta nedeljno.

Za fotografska snimanja plaća frizerima i šminkerima 1.600 i 2.100 evra dnevno. Njena rutina nege kože uključuje polugodišnje čišćenje kože, koje košta otprilike 41.600 evra, i upotrebu moćnih proizvoda, koji u proseku mogu koštati do 4.100 evra.

Khloe Kardashian (120.200 evra mesečno)

Prema članku, Kloi je druga najzahtevnija sestra kada je u pitanju lepota. Među njenim troškovima su vežbe koje koštaju 2.000 evra nedeljno, frizeri koji primaju 1.500 evra dnevno, šminkanje kod profesionalaca sa dnevnom stopom od 2.100 evra, i rutina za negu kože koja mesečno košta 830 evra.

PROČITAJ I: 9 saveta za besprekoran ten

Kylie Jenner (117.000 evra mesečno)

1. Kylie Jenner, 590 miliona

Najmlađa od sestara je prava fašionista: mlada žena, koja menja frizuru i boju kose skoro nedeljno, troši u proseku 1.500 evra na frizure, a da ne spominjemo upotrebu perika, koje u proseku koštaju 4.100 evra. Njena druga strast su nedeljni izleti u salon kako bi se uradio manikir i pedikir za 75 evra, osim održavanja trepavica dva puta mesečno, a to košta 145 evra.

Kourtney Kardashian (57.000 evra mesečno)

Kada je o lepoti reč, Kortni je manje zahtevna od svojih sestara. Njena rutina nege kože je postupak u 9 koraka koji, prema objavi, košta nešto više od 420 evra. Još jedan postupak koji sestra održava je upotreba LED maski, koje koštaju 160 evra Njene lične vežbe koštaju 2.100 evra nedeljno.

Kendall Jenner (21.000 evra mesečno)

U poređenju sa troškovima njenih sestara, Kendal najmanje troši na tretmane lepote međutim, imajući u vidu da je ona manekenka, prirodno je da ne troši novac na šminku ili frizure. Ipak, brineta ima svoju rutinu nege kože, nege kose i treninge. Kendal održava negu kože jednostavnom rutinom – ona pere lice dva ili tri puta dnevno. Za to koristi sapun u vrednosti od 50 €. Za telo, ima plan od šest nedelja koji košta 12.700 €, a njeni izleti kod frizera vredni su 830 €.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.